8 lucruri despre zodia Rac care te ajuta sa o cunosti mai bine

1
De Cristina Tudor
18 aug. 2022

Racul are reputatia de a fi sensibil si emotiv, dar si ca pune familia deasupra tuturor. Desi aceste trasaturi nu sunt incorecte, exista unele lucruri care demonstreaza ca zodia Rac reprezinta mult mai mult decat atat.

In astrologie, Racul este al patrulea semn dintre cele 12 semne ale zodiacului, care isi incepe ciclul la inceputul verii. Persoanele nascute intre 21 iunie si 22 iulie au zodia Rac.

Profund intuitiv si sentimental, Racul poate fi unul dintre cele mai provocatoare semne zodiacale pe care le-ai putea cunoaste. E foarte afectuos si pasional si ii pasa profund de familie si casa.

Racul este empatic si atasat de oamenii pe care ii tine aproape. Alte trasaturi ale sale includ loialitatea si capacitatea de a empatiza cu durerea si suferinta altor oameni.

Racul este un semn de apa la fel ca Scorpionul si Pestii. Ghidate de emotii si de inima, aceste semne de apa ar putea avea dificultati de integrare in lumea inconjuratoare.

Fiind guvernat de Luna, fazele ciclului lunar isi adancesc misterele interne si creeaza tipare emotionale trecatoare care sunt dincolo de controlul lui.

Racul este, de asemenea, un semn cardinal, facandu-l un adevarat lider si initiator.

8 lucruri despre zodia Rac care te ajuta sa o cunosti mai bine

Racii sunt rezistenti

Racii sunt extrem de rezistenti si capabili sa faca fata tot felului de situatii, deoarece sunt, in multe privinte, unele dintre cele mai dure creaturi din tot zodiacul.

Rezistenta lor este ceea ce ii face atat de speciali.

Adevarata putere a Racului consta in determinarea si refuzul de a renunta atunci cand isi doreste ceva. Motivatia lui poate fi inspiratoare si poseda o forta mentala care ii permite sa treaca peste aproape orice dificultate si sa nu renunte.

In ciuda laturii lor sensibile, acesti indivizi poseda o mare rezistenta care le confera o putere emotionala imensa pentru a face fata oricarei adversitati.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.