10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca esti nascuta in zodia Gemeni

1
De Cristina Tudor
4 ian. 2023

Persoanele nascute intre 21 mai si 20 iunie stiu ca zodia lor poate fi cea mai distractiva si mai impovaratoare in acelasi timp.

De multe ori, simt cum merg (la propriu) cu geamanul lor alaturi. Gemenii se afla sunt magia planetei Mercur si sunt o zodie de aer, ceea ce inseamna ca au impresia ca stiu totul. Daca esti Gemeni, probabil ca ti-ai dat seama pana acum ca esti foarte buna la a-i convinge pe ceilalti ca stii totul. Iar daca vrei sa afli mai multe despre zodia ta, ti-am pregatit 10 lucruri pe care nu ar trebui le treci cu vederea despre semnul tau zodiacal.

1. Umbra sinelui tau este reala.

Dupa cum este si reprezentarea semnului astrologic, Gemenii sunt o zodie cu personalitati multiple. Acum, depinde de situatie, daca lasi sa iasa la iveala latura ta calma sau cea nelinistita.

2. Esti extrovertita.

Prietenii tai iti pot confirma ca esti deschisa si primitoare indiferent de persoanele pe care le intalnesti. Bine, nu chiar toate, putem scoate din ecuatie persoanele negative si plictisitoare.

3. Esti unica.

Iti place sa fii stilata, dar nu esti niciodata multumita doar cu piesa vestimentara nou aparuta de la un designer. Gemenii considera ca a arata ca altcineva este o greseala, asa ca isi vor lasa amprenta cel putin pe accesoriile pe care le asorteaza cu piesele vestimentare.

4. Nu duci intotdeauna proiectele la capat.

Nu a spus nimeni ca nu poti termina proiectul pe care l-ai inceput cu 3 saptamani in urma, doar ca ti-ai pierdut entuziasmul pe la jumatate. Poate ca geamanul tau va termina proiectul pentru tine.

5. Gemenii nu sunt hiperactivi, sunt plictisiti.

Zodia Gemeni are o reputatie pentru faptul ca este nelinistita si ca nu poate sta locului foarte mult timp. Ai o cantitate mare energie, pe care unii o numesc nervozitate, dar tu stii ca este de fapt dorinta de a afla sau de a face lucruri noi in mod constant.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com