Luna Lupului de pe 7 ianuarie are intensitatea si forta a 100 de luni pline. Este timpul sa ne punem dorintele potrivite

1
De Cristina Tudor
6 ian. 2023

O data pe luna, avem ocazia sa experimentam energia vindecatoare si emotiile grele ale unei Luni Pline.

Luna Plina reprezinta o perioada de eliberare de durerile si ranile pe care le-am adunat in luna anterioara, de iertare a celor care ne-au ranit si de incheiat capitole astfel incat sa ne continuam drumul pe cararea propriului destin.

Cand permiti energiei Lunii Pline sa te cuprinda, vei experimenta un sentiment de renastere si transformare in timp ce Luna trece intr-un nou ciclu.

De data aceasta Luna Plina are loc in Rac, singurul semn al zodiacului care este condus de Luna in toata gloria ei. Aceasta plasare face ca Luna Plina din ianuarie sa aiba intensitatea si si forta a 100 de Luni Pline.

De ce prima Luna Plina din ianuarie se mai numeste si „Luna Lupului”?

Luna Plina din aceasta perioada mai este numita si „Luna Lupului” deoarece se spune ca in fiecare an, in ianuarie, in noptea in care Luna Plina rasarea se auzeau si lupii urland. Cum urletele si toate sunetele scoase de lupi sunt folosite, in general, pentru a isi anunta prezenta, a defini teritoriul, a localiza membrii haitei, a consolida legaturile si a coordona vanatoarea, iata ca temele Lunii Pline sunt in stransa legatura cu natura: curaj, putere, incredere, relatii.

Luna Plina in zodia Rac: ce putere are asupra noastra?

Racul, alaturi de Pesti si Scorpion, sunt semnele zodiacului guvernate de Apa. Fiecare element din astrologie este asociat cu anumite teme si energie, iar Apa este elementul legat de emotii, creativitate si intuitie profunda.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com