Luna Roz de pe 16 aprilie, cea mai importanta Luna Plina a primaverii, este poarta noastra catre fericire

1
De Cristina Tudor
14 apr. 2022

Luna Plina din aprilie mai este cunoscuta si sub numele de „Luna Roz”, reprezentand renasterea dupa iarna. Primavara este aici si vine cu reinnoire, schimbare si crestere pentru noi toti.

Un uragan intens de energii incredibile isi croieste drum catre vietile noastre. Pe 16 aprilie, pe cerul pastelat al primaverii va rasari o luna plina incredibil de frumoasa ce va aduce cu ea schimbari incredibile pentru majoritatea zodiilor. Transformarea nu mai poate fi amanata. Asa cum natura a reusit sa se trezeasca la viata si sa inceapa un nou ciclu, si noi trebuie sa dam pagina si sa o luam de la capat. Acum este momentul de a face lucrurile de care ne tot temem. Universul este de partea noastra si nu ne permite sa mergem pe drumuri gresite.

Luna Plina de pe 16 aprilie este o Luna Roz

Luna Plina din aprilie mai este cunoscuta si sub numele de „Luna Roz”, reprezentand renasterea dupa iarna. Primavara este aici si vine cu reinnoire, schimbare si crestere pentru noi toti.

Este cunoscut faptul ca perioada Lunii Pline este o perioada puternica ce marcheaza punctul culminant al energiei in ciclul actual al lunii.

Aceste momente au capacitatea de a scoate la iveala ganduri puternic ascunse, stari intime si multe emotii cuprinzatoare. Magia Lunii line consta in puterea ei de a dezvalui rani ascunse, de a aduce lucruri surprinzatoare in prim plan si de a descoperi sentimente secrete. Din acest motiv, Lunile Pline sunt considerate portaluri puternice care actioneaza ca o eliberare a sufletului.

Luna Roz de pe 16 aprilie rasare in zodia Balanta

Trasatura definitorie a zodiei Balanta: echilibru

Cuvinte cheie: distractie, putere, amabilitate, sensibilitate, inteligenta, curaj

Putere ascunsa: creativitate fara limite

Balanta este lumina echilibrului in creatie si reflectarea sinelui nostru superior, aducand fiecare experienta din aceasta realitate aproape de sufletul nostru pentru a o analiza si a o simti cu adevarat.

Datorita conjuncturii astrale, Universul va aduce relatiile personale in prim plan pentru o noua intelegere care ne poate schimba valorile si modul in care relationam unul cu celalalt.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com