Mantra zodiei tale pentru sezonul Scorpionului

1
De Cristina Tudor
26 oct. 2022

Am intrat in apele intense ale Scorpionului. In aceasta perioada energia Soarelui este magica si ne conecteaza mintea la simturile intuitive ale sufletului. Intelegem profund ritmul spiritual al vietii si ne lasam purtati de destin.

Este timpul sa ne pregatim sufleteste si emotional. In Cosmos se intampla lucruri incredibile, incarcate de o energie intensa, cum nu am mai vazut pana acum in acest an. Sezonul Scorpionului este aici, ceea ce inseamna ca vietile noastre sunt pe cale sa se transforme. Totul va fi complicat, profund, misterios, spiritual si chiar mai intunecat.

Mantra zodiei tale pentru sezonul Scorpionului:

Horoscop Berbec

Am rabdare cu lucrurile care se intampla in jurul meu. Nu ma mai grabesc nicaieri, ci fac un pas in spate si ii permit Universului sa isi joace cartea.

Horoscop Taur

Am incredere in mine si lupt pentru ceea ce imi doresc. Nu permit nimanui sa imi taie aripile si sa imi spuna ca nu imi pot implini visurile. Merg pana in panzele albe si nu renunt pana cand nu traiesc viata pe care mi-o doresc.

Horoscop Gemeni

Sunt impacata cu ce s-a intamplat in trecut. Inchid usa acelui capitol si invat sa ma bucur de momentul de acum. Sunt recunoscatoare pentru lectiile invatate si pentru ceea ce traiesc in viata din prezent. Am incredere in Univers.

Horoscop Rac

Traiesc pentru clipa de acum si ma bucur de momentele in care sufletul meu este impacat si inima imi este fericita. Universul este de partea mea si ma ajuta sa am incredere in puterea divina. Planul lui este mai bun decat planul meu.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com