8 motive pentru care merita sa te indragostesti de femeia din zodia Pesti

1
De Cristina Tudor
29 oct. 2022

Pe langa frumusetea orbitoare cu care este inzestrata, o femeie din zodia Pesti este foarte atenta si grijulie cu partenerul ei de viata!

Care sunt motivele pentru care merita sa te indragostesti de femeia din zodia Pesti?

1. Femeile din aceasta zodie au niste ochi superbi. Si nu e vorba de culoare, forma sau dimensiune, ci despre faptul ca sunt efectiv captivanti. Nu e de estetica aici, ci despre ceea ce simti atunci cand te uiti direct in ochii persoanei respective. Cand ai langa tine o astfel de femeie si te uiti direct in ochii sai, vei intelege ce inseamna sa gasesti frumusete in sufletul unei persoane.

2. O femeie Pesti va fi intotdeauna foarte atenta. Este genul de persoana care iti va acorda atentie si va fi recunoascatoare chiar si pentru cele mai simple lucruri pe care le faci pentru ea. Va fi mereu acolo pentru a te asculta atunci cand ai nevoie si va face tot posibilul sa fie disponibila pentru tine indiferent de situatie.

3. Femeia din zodia Pesti este foarte intuitiva. Sigur, te-ai putea considera foarte inteligent si rational, dar uneori aceste calitati iti pot aduce si necazuri pentru ca ai tendinta de a analiza prea mult lucrurile. Atunci, intuitia ei puternica va fi cu adevarat utila pentru tine.

4. Femeia din aceasta zodie este foarte empatica. Nu este genul de persoana care isi ascunde sau se indeparteaza de propriile sentimente. De aceea, ea va lua mereu in considerare si sentimentele celorlalti. Stie cat de usor poti fi coplesit de propriile emotii si va incerca intotdeauna sa faca ce este mai bine pentru a intelege cu adevarat ce simt alti oameni. Nu va fi niciodata insensibila atunci cand are de-a face cu altii.

5. Nu e ceea ce pare. Poate parea ca este o femeie foarte emotiva si ca lasa mereu sentimentele sa o conduca, dar nu e deloc asa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.