Motivul care te face sa iti pierzi increderea in tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2022

Cu totii avem puncte sensibile, iar unele vorbe sau fapte ne pot afecta mai mult decat credem. Descopera din ce motiv iti poti pierde increderea in tine!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cand te uiti la o poza cu tine, inca nu ai ajuns sa iti placa de tine, ba chiar te gandesti ca alte fete au mult mai multe aprecieri pe Instagram decat tine.

Iar atunci cand excelezi in cariera, nu te poti bucura de succes pentru ca te gandesti la prietenii tai care castiga mai multi bani decat tine. Tu nu esti niciodata fericita pentru ca te compari tot timpul cu altii!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ti-e frica de schimbare, chiar daca aceasta schimbare te-ar putea face sa ai mai multa incredere in tine.

O noua tunsoare sau un piercing te-ar putea ajuta in acest sens, pentru ca te-ai plictisit sa vezi acelasi lucru in oglinda. Reinventeaza-te si misca putin lucrurile, tine doar de tine!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu esti sigura ca urmezi calea cea dreapta si ca iei alegeri bune in viata.

Te gandesti daca ti-ai ales bine cariera sau daca faci ceea ce trebuie pentru a-ti asigura un viitor stabil si fericit. Ai obiceiul de a-ti pune la indoiala alegerile, care este motivul principal pentru care stima de sine e scazuta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pui prea mult accent pe relatii.

Ori de cate ori esti singura sau ai o cearta cu partenerul, simti ca viata ta s-a terminat, ca si cum toata lumea ar fi impotriva ta. Uiti ca sunt multe alte lucruri importante in viata si ca nu doar iubirea conteaza sau ca e singura care te poate implini.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.