Patru zodii care se vor vindeca emotional si spiritual in urmatoarea perioada. Primavara e sezonul lor de renastere

1
De Cristiana Astefanoaiei
15 mart. 2023

Natura revine la viata si aceasta energie este resimtita de persoanele mai sensibile. Conform astrologilor, 4 zodii vor beneficia din plin de forta primaverii.

Aceste patru zodii care se vor vindeca emotional sunt influentate si de anumite aspecte astrologice, care le fac mai vulnerabile in fata energiilor.

In aceasta primavara resimtim efectele a doua fenomene foarte puternice. Tranzitul lui Saturn in Pesti a avut deja loc pe 7 martie, iar influenta lui se va resmiti pana in 2026. De asemenea, din 16 mai 2023, Jupiter se muta din Berbec in Taur, schimband axa norocului.

Cum te va influenta Saturn in Pesti. Pana in 2026 vom trai sub influenta acestui eveniment astrologic puternic

Aceste doua tranzite vor aduce si anumite greutati, dar mai ales lectii puternice, pe care zodiile trebuie sa si le insuseasca pentru a putea evolua. Vindecarea vine doar dupa furtuni de ganduri si de sentimente, care le va ajuta sa-si depaseasca conditia.

Care sunt zodiile care traiesc experiente spirituale in urmatoarea perioada?

Taur

Daca te-ai nascut in acest semn, afla ca esti extrem de avantajata pana la finalul anului. Perioada primaverii este totusi cea mai favorabila pentru tine. Ultimii trei ani au fost destul de dificili si ai trecut prin multe obstacole pentru a ajunge in punctul in care esti aici. De aceea, acum este momentul sa te vindeci de ranile din trecut.

Vei renaste si vei fi mai puternica, de aceea si oportunitati diverse iti vor iesi in cale. Vei avea intelepciunea sa alegi ceea ce e bine pentru tine si nu trebuie sa te temi sa faci schimbari, atat pe plan personal, cat si pe cel profesional.

3 zodii care vor avea o primavara de vis. Infloresc inca din luna martie pe toate planurile vietii lor

Leu

Printre cele patru zodii care se vor vindeca emotional te numeri si tu, insa va trebui sa treci prin foc ca sa ajungi la adevaratul tau sine. Primavara aceasta va fi grea, cu experiente pe care nu le-ai mai avut niciodata. Insa toate sunt menite sa te ajute sa cresti spiritual.

Te vei dezvolta abia dupa ce vei depasi piedicile si vei invata lectiile care iti sunt menite.

Fecioara

Vindecarea ta emotionala a inceput deja anul trecut, iar acum ajungi intr-un punct culminant al evolutiei tale. Te cunosti mai bine si reusesti sa depasesti barierele pe care mintea ta perfectionista le-a pus pana acum.

Pentru tine, aceasta primavara vine cu un sentiment de putere, poti considera ca ai prelua fraiele vietii tale si deciziile pe care urmeaza sa le iei sunt extraordinar de importante.

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023. Berbecii si Taurii sunt avantajati

Pesti

Esti o persoana destul de spirituala si mereu vrei sa cresti. In urmatoarea perioada vei primi instrumentele prin care sa o faci. Soarta iti este favorabila, iar faptul ca Saturn a ajuns in zodia ta inseamna ca e momentul sa inveti cele mai importante lectii ale vietii tale.

Tine ochii larg deschisi, nu te pierde in visare, ci traieste fiecare moment, iar asa vei avea parte doar de realizari pe toate planurile.

Foto: depositphotos.com