Pe 13 iulie avem Luna Plina in Capricorn. Ne iertam pentru orice regret si facem parte cu trecutul

1
De Cristina Tudor
9 iul. 2022

Luna Plina ne indeamna sa ne iertam pentru orice regret astfel incat sa putem face pace cu trecutul si sa invatam sa traim in prezent.

Ne aliniem cu Legea Divina si avem acces la Vointa Divina. Luna Plina din iulie are loc in zodia Capricorn si ne deschide usa catre un nou inceput in inima verii. Aceasta este varful magic al ciclului lunar ce ne ofera un timp dinamic pentru a ne manifesta obiective, pentru a ne elibera de stresul interior astfel incat sa ne implinim visuri si a face putina magie in vietile noastre.

Zodia Capricorn este strans legata de lumina puterii spirituale si este considerata poarta catre dimensiuni superioare. Este locul de nastere al lui Saturn si semnul disciplinei, al rabdarii, structurii si ordinii in intreaga autoritate a chakrei Coroanei Luna Plina este in conjunctie cu Pluto, in timp ce se opune liber lui Mercur si face trigon cu Uranus. Aceasta combinatie dinamica aprinde o lumina puternica in interiorul nostru si initiaza o descoperire emotionala si o cale mai simpla catre viitor.

Luna Plina ne provoaca sa ne iertam pentru orice regret astfel incat sa putem face pace cu trecutul, sa ne invatam lectiile si sa ne dam seama ca putem face schimbari in prezentul de acum. Invatam sa renuntam la duritatea si la seriozitatea vietii si sa ne bucuram de energia de a ne urma inima. Ne putem conecta cu cel mai inalt nivel de sensibilitate din interiorul nostru. Ne acceptam starile si emotiile pentru ca si ele fac parte din noi in timp ce invatam sa fim puternici si sa luptam pentru ceea ce ne dorim. Universul ne spune ca este timpul sa ne aratam toate fetele – atat pe cele sensibile, cat si pe cele puternice. Ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce traim si incercam sa ne creionam viitorul.

Ne bucuram de tot ce am sadit pana acum

In timpul acestei luni avem ocazia sa recunoastem roadele muncii noastre. Asadar, daca am plantat seminte pe tot parcursul anului, acum ne putem astepta ca acestea sa incolteasca mai frumos ca niciodata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com