Pe 14 iunie avem Super Luna Plina in Sagetator. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
11 iun. 2022

Super Luna Plina de pe 14 iunie poate schimba vieti. Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte!

Ziua de 14 iunie este una magica in Univers deoarece vine cu o energie incredibila – pe cerul plin de stele va rasari o luna mai mare, mai puternica si mai stralucitoare decat toate din acest an. Aceasta este prima luna plina a verii 2022… si nu este o luna oarecare, ci o Super Luna.

In aceasta perioada astrele ne sfatuiesc sa ne asiguram ca suntem conectati la intuitia noastra astfel incat sa ne putem baza pe ea cu incredere deplina, mentinand in acelasi timp o conexiune solida cu realitatea. Toate schimbarile din Cosmos ne ajuta sa facem schimbari importante in urmatoarele zile. Ne eliberam de tot ce este vechi pentru a face loc noului. Super Luna Plina de pe 14 iunie poate schimba vieti. Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Invata sa te pui pe primul loc. A venit momentul sa ai mai multa grija de tine si sa te alegi pe tine inainte de a ii alege pe altii. Nu poti oferi nimic celor la care tii daca sufletul iti este gol. Asadar, incearca sa iti oferi timpul necesar pentru a te vindeca si a readuce linistea si pacea in viata ta.

Horoscop Taur

Invata sa traiesti in prezent. Nu te mai mustra pentru ce s-a intamplat in trecut pentru ca nu mai poti schimba absolut nimic. De asemenea, nu ai nicio certitudine cu privire la ce se va intampla maine. Asadar traieste pentru aici si acum pentru ca in acest moment se intampla viata ta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com