Pe 20 august Marte intra in Gemeni. Primim acces la energia divina din intreg cosmosul pentru a ne schimba viata

1
De Cristina Tudor
19 aug. 2022

Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru urmatoarea perioada:

20 august este o zi speciala in Cosmos. Marte, planeta care are puterea de a ne transforma vietile, se muta in Gemeni, semnul zodiacal ce exprima intelectualitate, intelepciune si bucurie. Marte este un initiator, iar Gemenii sunt curiosi, dornici de aventura si foarte veseli. Impreuna ne aduc o perioada cu emotii aproape explozive si multe momente pline de actiune, romantism si distractie.

De la actiune, romantism, distractie, conversatii frumoase sau uneori chiar furioase, urmatoarea perioada este presarata de intamplari interesante si momente ce cu siguranta vor ramane intiparite in sufletele noastre. Universul ne ofera acces la energia divina din intreg Cosmosul, ne ajuta sa vedem viata mai interesanta, mai frumoasa, mai plina de bucurii si sa intelegem mai bine care este sensul ei. Privim lucrurile cu ochi limpezi si descoperim misterele vietii.

Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru urmatoarea perioada:

Berbec – Nu te da batuta indiferent de cat de mari sunt obstacolele care stau in calea ta in acest moment. Lupta pentru ceea ce iti doresti si mergi mai departe. Va fi din ce in ce mai bine.

Taur – Crede in visurile tale si continua-ti drumul pe care l-ai inceput. Sa nu permiti nimanui sa iti spuna ca nu poti. Esti mai puternica decat crezi si reusesti tot ce iti propui.

Gemeni – Spune ce ai pe suflet. Deschide-ti inima si vorbeste despre ceea ce simti astfel incat sa creezi legaturi mai profunde, mai sincere si mai mature cu oamenii la care tii.

Rac – Nu te teme de schimbari, ele sunt aici pentru a te ajuta sa cresti, sa te dezvolti, sa te transformi. Nu mai lupta impotriva lor, accepta-le si invata sa te adaptezi la ele astfel incat sa iti poti continua drumul in viata.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com