Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie si ce influenta are

1

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie spune multe despre trasaturile fiecarui semn. Horoscop special in care afli ce inseamna planeta ta!

Semnificatia fiecarei planete in astrologie a fost forjata de-a lungul timpului, nascuta din mai multe origini diferite de gandire. Radacinile sale pot fi urmarite pana la mitologia babiloniana, romana si greaca. O varianta moderna a tuturor acestora prezinta ceea ce cunoastem astazi sub numele de astrologie.

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie

Potrivit astrologiei, toti avem punctele forte si punctele slabe specifice in functie de ziua in care ne-am nascut. Planeta guvernatoare a fiecarui semn zodiacal este sursa acestei puteri. Intelegerea functiei si a efectului fiecarei planete ne ajuta sa clarificam si mai mult ceea ce suntem cu totii capabili sa facem.

Mantra magica a iubirii in 2023 pentru fiecare zodie in parte

Berbec: Marte

Planeta care guverneaza Berbecul, Marte, domina dorinta, agresivitatea, pasiunea, furia si instinctele noastre cele mai primare. In mitologia romana, este considerat zeul razboiului. Ca semn zodiacal, Berbecul inflacarat intruchipeaza aceste calitati.

Taur: Venus

Bineinteles ca Taurul este guvernat de afectuoasa si senzuala Venus. Aceasta planeta guverneaza frumusetea, luxul, banii si romantismul. In mitologia romana, Venus este zeita iubirii.

Gemeni: Mercur

Rapidul si istetul Gemeni este guvernat de Mercur. In mitologia romana, acesta este considerat mesagerul zeilor. El guverneaza expresia de sine, comunicarea, conexiunea si intelectul.

Rac: Luna

Sensibilul Rac este guvernat de Luna. In astrologie, luna domina emotiile, raspunsurile irationale, starea ta de spirit si modul in care procesezi sentimentele. In mitologia romana, luna este omologul feminin al soarelui.

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie – Leu: Soarele

Leul indraznet si increzator este guvernat de Soare. In mitologia romana, soarele este zeul Sol. Acesta guverneaza caracterul tau general, vointa ta de a trai, identitatea si ego-ul tau.

Fecioara: Mercur

In astrologie, Mercur guverneaza Fecioara. Acesta ii ofera logica si perfectionsim. El guverneaza analiza, rationalitatea, tehnologia, comunicarea si conexiunea.

Balanta: Venus

Venus guverneaza Balanta. In astrologie, Venus guverneaza estetica, armonia, gratia, carisma, stilul si bogatia.

La ce te pricepi in secret, in functie de zodia ta

Scorpion: Pluto si Marte

Misteriosul si magneticul Scorpion este guvernat de doua planete: Pluto si Marte. Pluto este zeul lumii subterane in mitologia romana, in timp ce Marte este zeul razboiului. In timp ce Pluto guverneaza secretele, subconstientul, transformarea, moartea si renasterea, Marte guverneaza agresivitatea, vitalitatea, dorinta si instinctele carnale.

Sagetator: Jupiter

Sagetatorul, filosofic si iubitor de varietate, este guvernat de Jupiter. In mitologia greaca, acesta este echivalentul lui Zeus. Jupiter guverneaza cunoasterea, expansiunea, indulgenta, cresterea si optimismul.

Planeta guvernatoare pentru fiecare zodie – Capricorn: Saturn

Capricornul muncitor si ambitios este guvernat de Saturn. In mitologia greaca, acesta este echivalentul zeului Cronos. In astrologie, Saturn guverneaza disciplina, limitarea, restrictia, responsabilitatea si angajamentul.

Varsator: Uranus si Saturn

Progresivul si excentricul Varsator este, de asemenea, guvernat de doua planete: Uranus si Saturn. In astrologie, Uranus guverneaza schimbarea, revolutia, individualitatea si radicalismul. In mitologia romana, este zeul cerului. Saturn, pe de alta parte, guverneaza provocarile, timpul, intelepciunea, regulile si planificarea.

Cum manipuleaza zodiile: Taurul iti cunoaste punctul sensibil

Pesti: Neptun si Jupiter

Visatorul si artistul Pesti este guvernat de doua planete: Neptun si Jupiter. In astrologie, Neptun guverneaza taramul viselor, creativitatea, fanteziile si inselaciunile. In mitologia romana, este zeul marii. Cealalta planeta a Pestilor, Jupiter, guverneaza asumarea de riscuri, curiozitatea, expansiunea mintii si cresterea.

Foto: depositphotos.com