Se schimba axa destinului pentru fiecare zodie. Din luna iulie 2023, pana in ianuarie 2025, Nodurile lunare inseamna transformari majore si castiguri insemnate

1
De Cristiana Astefanoaiei
18 iul. 2023

Una dintre cele mai semnificative schimbari astrologice care au loc in acest an este pe cale sa schimbe directia evolutiei noastre individuale si colective pe parcursul urmatoarelor 18 luni.

Ziua de 17 iulie a fost una dintre cele mai importante pentru urmatorii doi ani. Nodurile lunare se muta pe axa Berbec-Balanta, unde vor ramane pana in ianuarie 2025. Suntem invitati sa cultivam o relatie noua si diferita cu autenticitatea, curajul, actiunea, dorinta si autocunoasterea.

In astrologie, ne uitam la nodurile lunare pentru a afla informatii despre scopul nostru, destinul si evolutia noastra. Acestea sunt doua puncte matematice in spatiu delimitate de locul in care orbita Lunii intersecteaza traiectoria aparenta a Soarelui.

Nodurile lunare pe axa Berbec – Balanta: ce inseamna pentru noi

Pe masura ce nodul nordic se deplaseaza si calatoreste prin zodia Berbec, suntem invitati sa ne cautam in rezervele noastre de curaj. Curajul de a fi in totalitate independente si de a spune lucrurilor pe nume.

Asezata de cealalta parte a axei, la nodul sud, se afla Balanta. Daca Berbecul este Sinele, Balanta este Celalalt. Este parteneriatul, colaborarea si cealalta perspectiva. Balanta armonizeaza mediul inconjurator prin adaptare intuitiva, fiind intotdeauna foarte constienta de ceea ce au nevoie ceilalti in orice moment pentru a ajunge intr-o stare de pace, armonie si corectitudine.

Urmatoarele 18 luni sunt o explorare a locului si a modului in care tindem catre ceilalti pana la punctul de a ne pierde Sinele, unde si cum ne adaptam la mediu pana la punctul de a ne pierde pe noi si unde si cum facem compromisuri cu privire la dorintele si calea care ne striga numele pentru ca altul sa straluceasca.

Aceasta perioada ofera vindecare pentru temerile legate de ceea ce cred altii despre noi si cum le permitem perceptiilor celorlalti sa ne conduca, sa ne controleze si sa ne impiedice. Ne cere sa aducem iubire partilor din noi insine la care am renuntat in numele altora, astfel incat sa putem reinvia aceste parti din noi si sa ajungem la o plenitudine a sinelui nostru individual.

5 aspecte astrologice din 2023 care te afecteaza direct. Urmeaza o avalansa de emotii!

Horoscop special: cum se schimba axa destinului pentru fiecare zodie

Relatiile pot fi o provocare, deoarece o persoana cu Nodul Sud Balanta graviteaza instinctiv spre prietenii, parteneriate, iubiti si casatorie. Iata cum se vor simti aceste schimbari pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Nodurile Lunare in axa Balanta-Berbec aduc o perioada de schimbari si de echilibrare pentru tine. Este momentul sa iti pui in valoare abilitatile de lider si curajul, dar si sa inveti sa fii mai echilibrata in relatiile tale. Poti trece prin schimbari majore in domeniul parteneriatelor si al colaborarilor, unde vei fi pusa in fata unor alegeri importante.

Taur

Urmatorii doi ani aduc schimbari si ajustari in viata ta profesionala si in felul cum abordezi munca. Este timpul sa cauti un echilibru intre nevoile tale personale si cele profesionale si sa acorzi mai multa atentie parteneriatelor de afaceri. Aceasta perioada te poate conduce catre noi oportunitati si catre evolutie in cariera.

Gemeni

Nodurile Lunare vin cu schimbari si ajustari in domeniul invatarii, comunicarii si relatiilor de cuplu. Vei reusi sa-ti aduci la lumina gandurile si ideile si sa te exprimi mai deschis in fata celorlalti. Relatiile romantice si cele cu partenerii de afaceri pot suferi modificari semnificative, iar tu vei fi provocata sa-ti gasesti echilibrul in ele.

Rac

Nodurile aduc schimbari si ajustari in sfera finantelor si a valorilor personale. Este momentul sa examinezi atent cum gestionezi resursele tale si sa-ti reevaluezi prioritatile financiare. Poti experimenta o schimbare a valorilor personale si o nevoie de echilibru intre nevoile tale si ale celorlalti.

Leu

Vin schimbari si ajustari in relatiile personale si in identitatea ta. Vei fi nevoita sa te concentrezi asupra echilibrului intre nevoile tale personale si cele ale celorlalti si sa fii mai atenta la modul in care te raportezi la ceilalti. Aceasta perioada poate aduce schimbari semnificative in viata ta romantica si in relatiile de prietenie.

Zodiile care sunt extrem de posesive in relatiile lor de iubire. Leii vor atentie non-stop

Fecioara

Nodurile Lunare in axa Balanta-Berbec aduc schimbari si ajustari in sfera muncii si a sanatatii. Incepi sa cauti un echilibru intre nevoile tale personale si cele profesionale si sa acorzi o atentie mai mare starii tale de sanatate. Poti experimenta schimbari in locul de munca sau in rutina ta zilnica, iar tu vei fi pusa in fata unor alegeri importante.

Balanta

Urmatorii doi ani iti vor cere sa iei decizii importante in relatiile personale. Este timpul sa te descoperi pe tine insati si sa cauti un echilibru intre nevoile tale personale si cele ale celorlalti. Poti experimenta schimbari semnificative in relatiile romantice sau in colaborarile cu partenerii de afaceri.

Scorpion

Te vei confrunta cu schimbari si ajustari in sfera spirituala si in lumea interioara. Inveti din ce in ce mai mult sa explorezi domeniul spiritualitatii si sa te conectezi la latura ta intuitiva. Poti experimenta schimbari in cercul social si in relatiile cu prietenii, iar introspectia va juca un rol important in aceasta perioada.

Sagetator

Nodurile Lunare in axa Balanta-Berbec aduc schimbari si ajustari in cariera si in relatiile cu autoritatile. Este timpul sa cauti un echilibru intre nevoile tale profesionale si cele personale si sa explorezi noi directii in cariera. Aceasta perioada poate aduce schimbari in relatia cu figuri de autoritate sau in planurile de cariera.

Capricorn

In urmatoarele luni sunt vizate sectoarele invatarii si calatoriilor. Astrele te forteaza sa te deschizi la noi experiente si sa-ti extinzi orizonturile. Poti experimenta schimbari in planurile de calatorie sau in domeniul educatiei si vei fi provocata sa gasesti un echilibru intre nevoile tale personale si cele intelectuale.

Patru zodii cu mare noroc in dragoste. Se indragostesc imediat si traiesc povesti romantice

Varsator

Nodurile Lunare in axa Balanta-Berbec aduc schimbari si ajustari in sfera finantelor si a resurselor comune, pe care inveti  sa le examinezi mai atent. De asemenea, vei avea tendinta sa cauti un echilibru intre nevoile tale personale si cele ale partenerilor financiari. Aceasta perioada poate aduce schimbari in domeniul financiar si in relatiile intime.

Pesti

Te poti astepta la schimbari si ajustari in relatiile personale si in parteneriate. Este momentul sa cauti un echilibru intre nevoile tale personale si cele ale celorlalti si sa te angajezi in relatii mai echilibrate. Aceasta perioada poate aduce schimbari semnificative in viata ta romantica sau in colaborarile cu partenerii de afaceri.

Foto: Freepik.com