Semne ca nu te-a putut uita, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
28 nov. 2022

Probabil ca ai unele banuieli ca nu a reusit sa treaca peste despartirea de tine, dar daca vrei sa stii sigur, iata ce spune zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca nu a putut sa te uite, barbat din aceasta zodie va trece printr-o multime de relatii, dar nu se va atasa de nimeni.

La inceput, Berbecul va crede ca sa nu mai fie cu tine e ceea ce isi doreste si ce are nevoie, dar pe masura ce se implica in noi relatii, insa da seama ca ce a fost cu tine era cu adevarat special. Pe masura ce se va intreba daca exista cineva mai bun decat tine pentru el, va constata cu tristete ca nu.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur va pregati un spectacol pentru toata lumea ca sa arate cat de bunp e viata lui fara tine.

Mediile sociale vor fi invadate de viata sa minunata. El va iesi in oras si isi va pune masca de petrecere pentru a permite fiecaruia sa stie cat de fantastic se simte. Spera ca toate detaliile pe care le-a pus la punct vor ajunge la tine si te vor face geloasa.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

El spune ca vrea sa fiti doar prieteni, desi are o multime si chiar nu mai are nevoie de inca unul.

Pur si simplu nu poate suporta gandul ca nu te va mai avea deloc in viata lui. La inceput, incepe sa te invite la petrecerim apoi se transforma in invitatii la cafea si tot asa panp te prinde. Este amuzant cum aceste intalniri intre prieteni incep sa devina altceva.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul nu avea nevoie sa impartaseasca nimic cu tine sau pretindea ca e ocupat pentru ca il apasa ceva pe suflet.

El doar folosea scuze pentru a scapa de tine. Mesajele lui sunt atat de pline de emoji ciudate incat nu ai nici cea mai vaga idee despre ce incearca sa spuna sau faca acum, dupa despartire. Stii ca incearca sa iti spuna ceva, dar nu stii despre ce este vorba.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com