Semne ca s-a maturizat. Cum stii ca este pregatit de o relatie serioasa, in functie de zodia lui

1
De Alice Papuc
18 dec. 2022

Cum stii ca un barbat s-a maturizat si ca este, in sfarsit, pregatit pentru o relatie serioasa cu tine?

Ai intalnit un barbat fermecator pe care il placi si iti doresti ca relatia voastra sa treaca la nivelul urmator? Nu esti sigura ca acesta este pregatit? Iata primele semne ca s-a maturizat, in functie de zodia lui. Daca face aceste lucruri, este pregatit sa se implice intr-o relatie serioasa.

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul Berbec sta foarte prost cu rabdarea. In momentul in care alege sa discute alaturi de tine si sa nu mai tranteasca usa si sa plece, vei sti ca acesta s-a maturizat si ca isi doreste, cu adevarat, sa se implice intr-o relatie.

 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul demonstreaza ca s-a maturizat in momentul in care este atent la maniere. Atunci cand incearca sa te impresioneze cu lucruri fine si cu preparate culinare desavarsite, este 100% pregatit sa se implice in ceva mai serios alaturi de tine.

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni este foarte dinamic si nu suporta monotonia. In momentul in care acesta va accepta rutina si va intelege ca anumite lucruri implica si o „plictiseala” comuna, vei sti ca acesta s-a maturizat.

Ce trasaturi in comun au zodiile care apartin de acelasi element?

 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul iti demonstreaza ca s-a maturizat in momentul in care nu mai idealizeaza totul. Vei sti ca acesta este pregatit pentru o relatie atunci cand iti va spune in mod deschis lucrurile care nu functioneaza exact asa cum isi doreste si veti purta o conversatie sincera unul cu celalalt.

 

Leu (23 iulie – 22 august)

Cel mai important semn ca Leul este pregatit sa se dedice unei relatii serioase este acela ca va fi pregatit sa te asculte si pe tine. In momentul in care Leul alege sa si asculte, nu doar sa vorbeasca despre sine, el iti arata ca s-a maturizat si ca se poate concentra si pe altcineva in afara de propria persoana.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul Fecioara demonstreaza ca este matur si implicat atunci cand are curajul de a cere ajutorul. In momentul in care va apela la tine vei sti ca are incredere in tine si ca poate fi vulnerabil in prezenta ta.

5 moduri prin care sa nu mai atragi manipulatori in viata ta

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul Balanta este, in general, predispus sa aiba o problema in ceea ce priveste punctualitatea. Faptul ca apare la timp la intalnirea cu tine este un semn ca acesta te place cu adevarat.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul Scorpion detine o intuitie foarte buna si este extrem de determinat. In momentul in care va folosi aceste abilitati in avantajul relatiei voastre, vei sti ca Scorpionul s-a maturizat si este pregatit pentru o relatie cu adevarat serioasa.

 

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul iti va demonstra ca isi doreste ceva serios alaturi de tine in momentul in care va pune accentul pe locul in care locuiti. Va face planuri de viitor si se va interesa despre achizitia unei locuinte, despre mobilier si va incerca sa asigure tot confortul.

 

Capricorn (22 decembrie –20 ianuarie)

Care sunt primele semne ca s-a maturizat nativul Capricorn? Acesta va deveni mai putin rigid. Vei simti ca face un efort sa te simti confortabil in preajma lui. Atunci cand isi doreste cu adevarat, Capricornul poate deveni extrem de sociabil si de placut.

Cum poti prelua initiativa in dormitor? 9 moduri subtile

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul poate ridica anumite bariere in jurul sau. In momentul in care il vei vedea ca incearca sa renunte la acestea, vei sti ca isi doreste cu adevarat sa se implice in relatie.

 

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativul Pesti se va maturiza atunci cand va deveni mai organizat. Treptat, acesta se va focusa mai mult pe obiectivele sale.

Foto: depositphotos.com