Semne ca ti-ai gasit sufletul geaman, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 aug. 2022

Afla care este sufletul tau geaman in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sufletul tau geaman: Leu sau Sagetator

Sa fii capabil/a sa-ti pastrezi sentimentul de independenta este extrem de important pentru tine intr-o relatie. De aceea, zodiile de Foc, Leu si Sagetator sunt optiuni grozave de suflet pereche.

Nu numai ca inteleg si respecta ceea ce ai nevoie de la un partener, dar se pot si adapta la cerinta ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sufletul tau geaman: Capricorn

Sa faci parte dintr-o relatie stabila este extrem de important pentru tine. Capricornul este cu siguranta flacara ta geamana, deoarece amandoi sunteti cu picioarele pe pamant si va bazati pe sprijin.

In plus, amandoi sunteti semne de Pamant, asa ca loialitatea si crearea unei fundatii solide sunt obligatorii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sufletul tau geaman: Varsator si Balanta

Tu ai nevoie de cineva care nu numai ca poate sa tina pasul cu tine, ci si de o persoana care intelege ca esti mult mai mult decat ceea ce oamenii vad la suprafata.

Semnele zodiacale care au cele mai multe sanse sa inteleaga ceea ce esti si sa nu judece niciodata sunt semnele tale de Aer, Varsatorul si Balanta. Sunt sufletele tale gemene care vot atinge cu siguranta natura ta intelectuala si increzatoare.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Sufletul tau geaman: Scorpion si Taur

Singurul lucru de care ai nevoie cel mai mult intr-o relatie este stabilitatea emotionala. Orice altceva este negociabil, atat timp cat te simti in siguranta cu persoana iubita.

Cele mai bune semne zodiacale pentru sentimentul de loialitate si stabilitate sunt Scorpionul si Taurul, acestea sunt optiunile tale cele mai bune de suflet geaman.

Scorpionul este un semn de Apa ca si tine, asa ca voi doi sunteti capabili sa va folositi intuitia pentru a crea o conexiune profunda si de durata.

Taurul iti va aduce sentimentul de stabilitate in orice moment in relatia voastra si se va asigura ca nu te simti niciodata ignorat/a sau neiubit/a.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.