Semnul zodiacal cu care nu ai niciun viitor, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
19 dec. 2022

Nu ne putem intelege cu toata lumea, dar cu unele persoane chiar nu se poate crea absolut nicio legatura si sunt exact opusul nostru!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul si Taurul sunt amandoi incapatanati si niciunul dintre ei nu e dispus sa faca compromisuri.

Ambele semne zodiacale abordeaza cu totul altfel problemele amoroase, ceea ce poate provoca tensiuni intre ei. Berbecului ii ia ceva timp pana sa isi dea seama ce vrea, iar Taurul vrea sa stie exact unde se situeaza relatia lor in orice moment.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul si Varsatorul privesc viata cu totul altfel.

Taurul tinde sa fie controlat de oameni si lucruri, pe cand Varsatorul este mult mai independent. Varsatorii nu vor sa vorbeasca despre sentimentele lor si prefera sa nu respecte regulile, in timp ce Taurul are nevoie in permanenta de reasigurari si ii plac lucrurile stabile, de incredere. Ambele semne privesc viata in mod complet diferit si e dificil sa convietuiasca impreuna.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni si cel din Fecioara nu se inteleg deloc.

Fecioara prefera sa fie organizata si sa detina controlul in orice moment, pe cand Geamanul este mult mai imprevizibil si spontan. Nativul din Gemeni foloseste farmecul in propriul lui avantaj, dar acest lucru o face pe Fecioara sa il priveasca ca pe o persoana nesigura. Gemenii pot gasi Fecioarele mult prea sensibile si dezechilibrate, lucru care nu ii va placea deloc acesteia. Amandoi sunt buni in a spune ce gandesc, dar daca se contrazic, Fecioara va ajunge sa fie ranita, iar Geamanul nu va face nimic.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com