Soarele intra in Fecioara pentru a ne ajuta sa fim fericiti cu adevarat. Invatam sa traim in prezent si deschidem drumuri noi

1
De Cristina Tudor
24 aug. 2022

Este timpul sa dam pagina si sa ne pregatim pentru un nou inceput. Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Soarele paraseste semnul lui de suflet, Leul, si se muta in Fecioara – sezonul frumosului si al fericirii. Universul ne trimite toata puterea pozitiva pentru a ne ajuta sa curatam energiile negative si sa punem lucrurile in ordine. Acum invatam sa fim fericiti cu adevarat, sa traim in prezent si sa deschidem drumuri noi pe calea destinului.

Este timpul sa dam pagina si sa ne pregatim pentru un nou inceput. Iata care este sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Nu iti face griji pentru ce urmeaza sa se intample, acesta este drumul tau, accepta-l si invata sa te bucuri de el. Lucrurile evolueaza cu viteza luminii si multe situatii neasteptate iti dau planurile peste cap. Chiar si asa, nu uita ca totul este in favoarea ta. In scurt timp vei intelege.

Horoscop Taur

Urmatoarea perioada va fi una foarte buna pentru a reflecta asupra tuturor lucrurilor intamplate in ultimele luni. Fa-ti timp sa tragi linie, sa iti inveti lectiile si sa faci cateva schimbari astfel incat a iti continua frumos drumul in viata. Ai incredere in intuitia ta.

Horoscop Gemeni

Este momentul pentru vindecare si renuntare la trecut. Universul te sfatuieste sa lasi in spate tot ce s-a intamplat si sa iti continui drumul. Concentreaza-te pe ceea ce traiesti acum deoarece este ceva cu adevarat special.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: freepik.com