Spune-mi ce zodie esti pentru a afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in luna octombrie

1
De Cristina Tudor
10 oct. 2022

Octombrie este o luna foarte productiva, plina de schimbari interesante, de transformari, de crestere.

Cele mai importante modificari vor avea loc atat in relatiile cu oamenii din jurul nostru, cat si pe plan personal, in relatia pe care o avem cu noi insine. Invatam sa fim curajosi, sa ne crestem singuri aripi, sa zburam cat mai sus si sa ne implinim cele mai indraznete visuri. Credem cu tot sufletul in puterea din sufletul nostru si luptam pentru ceea ce ne dorim.

Energia Cosmosului ne incurajeaza sa ne vindecam de trecut astfel incat sa activam puterea interioara si sa devenim mai puternici ca niciodata.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in luna octombrie in functie de zodia in care te-ai nascut:

Horoscop Berbec

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Cred in puterea ce se afla in inima mea. Cred ca pot sa imi implinesc cele mai marete visuri. Nu mai astept momentul potrivit, imi iau inima in dinti si imi pun in aplicare planurile. Lupt pentru a imi construi viata pe care mi-o doresc.

Horoscop Taur

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Inima mea se vindeca de durere, sufletul meu se elibereaza de trecut. Fac un pas in fata si deschid un nou capitol al vietii mele – mai frumos, mai linistit, mai special.

Horoscop Gemeni

Mantra zodiei tale pentru luna octombrie: Tot ceea ce traiesc acum ma ajuta sa ma transform, sa ma dezvolt, sa devin cea mai buna versiune a mea. Am rabdare cu aceasta calatorie, imi invat lectiile si imi continui cu inima deschisa drumul pe care divinitatea vrea sa merg.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com