Super Luna Plina din Sagetator de pe 14 iunie ne reuneste cu linistea interioara divina

1
De Cristina Tudor
8 iun. 2022

Transformarea abia acum incepe. Prima luna plina a verii 2022 este o super luna magica ce vine cu puteri divine asupra tuturor. Vindecarea tine doar de noi, nimeni nu o poate face in locul nostru. Si, dupa ce am invatat aceasta lectie, totul se schimba cu adevarat.

Universul ne spune sa ne pregatim pentru prima luna plina a verii. Aceasta nu dezamageste si vine cu o energie incredibila din Cosmos pentru toate zodiile. Luna Plina de pe 14 iunie va rasari in zodia Sagetator si este o Super Luna Plina. Cu totii stim ca Super Lunile Pline sunt asociate cu energia emotionala si au o legatura puternica cu finaluri si noi inceputuri.

Zodia Sagetator influenteaza frumos in aceasta perioada. Optimismul, dorinta de aventura si fericirea suprema sunt usor de adoptat de catre toate semnele zodiacale. Mai mult, se pare ca Universul ne spune ca a fost greu, insa este momentul sa ne distram si sa ne bucuram de viata.

Luna Plina in Sagetator. Pe ce trebuie sa ne axam?

In urmatoarea perioada ar fi bine sa fim foarte atenti la capitole importante ale vietii noastre. Este momentul sa invatam din greselile facute, sa incheiem capitole dureroase si sa mergem mai departe cu vietile noastre. Transformarea incepe din acest moment, destinul este in mainile noastre si poate fi modelat dupa bunul plac.

Lectii importante pe care trebuie sa le invatam cu Luna Plina in Sagetator:

– trebuie sa avem curajul de a ne urma visurile. Nimeni si nimic nu va veni sa ne schimbe viata. In mainile noastre este puterea suprema;

– trebuie sa invatam sa vorbim despre ceea ce simtim. Oamenii nu stiu sa citeasca ganduri si, oricat de bine ne-ar cunoaste cineva, niciodata nu va sti cu adevarat ce se afla in inimile noastre. De aceea este important sa spunem ce avem pe suflet;

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pixabay.com