Top 3 zodii care au darul premonitiei

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2022

Premonitia este unul dintre cele mai valoroase daruri supranaturale. Aceasta se poate manifesta in forme foarte discrete, asa cum ar fi sentimentele de deja vu sau intuitia foarte puternica.

In acelasi timp, darul premonitiei se poate manifesta prin vise profetice, sentimente apasatoare care nu iti dau pace sau chiar dorinta inexplicabila de merge intr-un loc, de a lua legatura cu o persoana sau, din contra, de a sta departe cu orice pret de o persoana, toate acestea pentru a evita consecinte neplacute. Zodiile care poseda acest talent sunt cele de apa, respectiv Racii, Scorpionii si Pesti. Dominati de energie feminina si sub elementul apei, puternic influentat de Luna, nativii acestei zodii sunt mult mai sensibili si mai deschisi la ce se afla dincolo de valul care separa lumea vazuta de cea nevazuta. Iata de ce.

Horoscop Rac

Dintre toate semnele care au premonitie, e foarte posibil ca aceasta sa se manifeste cel mai intens la nativii in Rac. Guvernati de Luna, ei sunt foarte receptivi si foarte influentati de miscarile ei, in special in cazul femeilor. Lor li se intampla cel mai des fenomene pe care altii le-ar explica foarte greu, asa cum ar fi sa se afle in locul potrivit la timpul potrivit, sa stie cand sunt mintiti, oricat de bine ticluita ar fi minciuna sau chiar sa inuiasca dinainte ce are celalalt de spus.

Horoscop Scorpion

Nativii in Scorpion sunt misteriosii zodiacului. Daca exista cineva care chiar ar putea sa vanda castraveti gradinarului, cu siguranta este nascut in zodia Scorpion. Daca nu ii cunosti foarte bine, ai putea crede ca sunt cei mai deschisi oameni din lume, sau poate chiar cei mai superficiali. Cu toate acestea, putini sunt cei care ajung sa cunosca intr-adevar un Scorpion. Dincolo de masca nepasarii si a superficialitatii stau oameni care simt foarte multe, chiar si ceea ce nu li se arata. Analizeaza toti oamenii din jurul lor si daca isi doresc pot fi foarte buni manipulatori.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com