Top 3 zodii care nu isi arata niciodata suferinta

1
De Cristina Tudor
27 sept. 2022

Iata care sunt zodiile care isi ascund lacrimile:

In zodiac exista cateva semne care, asa cum zic englezii, isi poarta inima pe maneca, adica la vedere. Sunt constiente de sentimentele lor, le exprima si le traiesc din plin, indiferent ca sunt pozitive sau negative. La capatul opus acestor oameni se afla acei nativi despre care nu ai sti niciodata daca sufera sau nu. Acestia si-au imbracat sufletele intr-o armura groasa si nu isi dau voie sa fie vulnerabili in preajma oamenilor.

Sunt acele zodii pe care le numim puternice, despre care spunem ca misca muntii din loc, pe care nu le doboara nimic. Adevarul este ca acesti oameni sufera la fel de intens ca oricine altcineva, dar au invatat sa poarte cu stoicism o masca pe care nu o dau jos nici atunci cand le sangereaza inimile.

Horoscop Berbec: Iubeste in gura mare, sufera in tacere

Nativii in Berbec sunt oameni care trebuie pretuiti si urmati. Printre ei se afla conducatori veritabili, persoane care stiu sa ghideze si sa isi asume riscuri sau responsabilitati.

Nativii in Berbec sunt foarte pasionali, motiv pentru care le place sa flirteze si sa fie in centrul atentiei. Atunci cand se indragostesc, sunt foarte deschisi in exprimarea sentimentelor. Chiar daca nu o spun cu subiect si predicat, partenerii Berbecilor stiu ca sunt iubiti si apreciati.

In schimb, atunci cand sufera, nativii in Berbec se retrag si prefera sa faca acest lucru cu o demnitate muta care ii saboteaza ocazional. Nu spun ce ii apasa, nu vorbesc despre ce ii doare si prefera sa faca singuri demersurile catre vindecare.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com