Top 6 zodii fara sentimente. Parca sunt de piatra!

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2022

Ca fiinte umane, suntem cu totii creaturi sensibile. Dar este posibil ca unii dintre noi sa fie complet lipsiti de sentimente?

Se pare ca astrologia are raspunsul. Exista, intr-adevar, zodii despre care se stie ca sunt foarte sensibile, indiferent de circumstante. In timp ce acest lucru poate parea un comportament total ciudat si neobisnuit pentru unii, acesta poate fi perfect normal pentru altii. Sentimentele si emotiile au darul de a spulbera totul la un moment dat. Si exista unele semne zodiacale care se bucura de faptul ca nu pun atat la suflet si nu simt atat de intens totul.

Iata 6 zodii lipsite de sentimente:

Capricorn

Ca si Capricorn, ai reputatia de a fi foarte misterios. Nimeni nu stie cu adevarat ce simti si asta doar din cauza ambitiei tale. Ai multe visuri si obiective pe care vrei sa le atingi. De aceea, stii ca multe sentimente negative precum firca, tristetea si anxietatea te pot impiedica sa iti atingi aceste teluri. Si, astfel, te a-i antrenat pentru a bloca aceste sentimente. Uneori poti fi de-a dreptul nemiloasa. Actionezi fara sa te gandesti la cum actiunile tale ii pot afecta pe ceilalti.

Varsator

Motivul pentru care esti considerata o persoana fara sentimente este intelectul tau. Inteligenta ta e ceea ce te impiedica sa ai sentimente. Ai o minte foarte agera si ar fi o nebunie sa o pierzi din cauza sensibilitatii. Esti intotdeauna atat de rationala si logica despre tot incat refuzi sa iti lasi sentimentele sa iti influenteze judecata. Te bazezi mult pe rationament si ai simti ca sentimentalismul te-ar trage inapoi.

Scorpion

In mod firesc tu esti rece. Nu iti place sa te ocupi de sentimente si emotii. Crezi ca ar fi o pierdere de timp si, cel mai important lucru, crezi ca asta ar fi un semn de slabiciune. De aceea, iti place sa pastrezi ceea ce simti doar pentru tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.