Tranzitele importante din Cosmos in a doua jumatate din 2022. Ne eliberam de ce nu putem controla si renastem din propria cenusa

1
De Cristina Tudor
29 iun. 2022

A doua jumatate a anului 2022 este deja aici si Universul ne sfatuieste sa ne pregatim pentru ce urmeaza pentru ca ne asteapta o perioada intensa din punct de vedere energetic, cu schimbari uriase, destine transformate si alegeri pline de curaj.

Sa trecem in revista cele mai importante tranzite din a doua jumatate a acestui an:

31 iulie: Uranus conjunct cu Nodul Nordic

Nodurile Lunare sunt locurile prin care Luna traverseaza ecliptica si sunt doua la numar: Nodul Nordic si Nodul Sudic. Aceste noduri lunare sunt de natura spirituala/ karmica.

Nodul Nordic reprezinta urmatoarele:
– potentialul nostru;
– scopul nostru;
– viitorul nostru;
– cresterea noastra.

Uranus este planeta schimbarii, a lucrurilor neasteptate si a viitorului, asa ca alinierea lui Uranus cu Nodul Nordic inseamna ca avem energie incredibila in iulie pentru a ne concentra asupra viitorului. Acum ne putem da seama care sunt schimbarile pe care trebuie sa le facem pentru a ajunge mai aproape de viitorul pe care ni-l dorim.

24 august: Uranus intra in retrograd

Uranus retrograd incepe pe 24 august 2022; planeta schimbarii se va misca inapoi prin zodia Taur pentru restul acestui an. Uranus retrograd reprezinta, in mod traditional, un moment in care schimbarile incetinesc si putem deveni frustrati pentru ca nu suntem in stare sa urmam schimbarea pe care ne-am dori sa o facem. Insa, daca privim partea frumoasa a lucrurilor, putem transforma aceasta perioada intr-o oportunitate de a lua o pazua de la toate, de a respira si de a ne linisti sufletele.

9 septembrie: Mercur retrograd

Pe 9 septembrie Mercur retrograd incepe in zodia Balanta si ajunge in Fecioara pe 23 septembrie, unde va ramane pentru restul retrogradului (pana pe 2 octombrie). Aceasta este ultima data cand Mercur va retrograda in Balanta pentru o perioada destul de lunga de timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com