Trei zodii care vor gasi fericirea de Ziua Indragostitilor. Dragostea le iese in cale si se pot casatori

1

Astrologii anunta vesti bune in luna Februarie pentru trei zodii, care vor trai frumoase povesti de dragoste.

Trei zodii care vor gasi fericirea in jurul datei de 14 februarie 2023, chiar de Ziua Indragostitilor! Astrele le surad si le incurajeaza sa iubeasca!

Contextul astrologic este foarte important pentru anumite evenimente care se intampla in viata noastra. Daca esti singura si iti doresti sa cunosti pe cineva special, ar fi bine sa scoti capul in lume in luna februarie.

Incepand din data de 10 februarie, sunt favorizate intalnirile cu prietenii si distractiile, precum si intalnirile romantice. Toata lumea va simti mai mult nevoia de companie si de comunicare. Acest lucru se intampla pentru ca Mercur se intersecteaza cu Pluto pe teritoriul Capricornului. Acest lucru ne va face sa fim mai profunzi si cu o puternica dorinta de exprimare. Daca vei cunoaste pe cineva nou, vei fi foarte atrasa si interesata de intelectul sau.

Si Mercur in Varsator, din data de 11 februarie 2023, vine cu o influenta foarte libertina, aducand o mare dorinta de petrecere si aventura. Va fi mult mai usor sa comunici ce dorinte si nevoi ai. Asta inseamna ca, daca se pun bazele unei noi relatii, ea va avea o fundatie bazata pe deschidere si discutii despre sentimentele si emotiile voastre.

Apogeul emotional, din punct de vedere astrologic, nu vine chiar de Ziua Indragostitilor, ci imediat dupa, pe 15 februarie 2023. Totusi, simtim efectele pe tot parcursul lunii. Este vorba despre conjunctia dintre Venus si Neptun in Pesti. Acest plasament astrologic este favorabil pentru cuplurile nou formate si pentru cei care au inima deschisa sa se indragosteasca. Sunt favorizate clipele romantice!

Venus in Pesti aduce visare si pasiune in iubire, din 27 ianuarie. Cum sa atragi energii bune pentru zodia ta

Sa vedem, asadar, care sunt cele trei zodii favorizate in mod special de acest context, conform horoscopului.

Taur

Ziua Indragostitilor vine cu vesti foarte bune pentru tine, daca esti singura. Dragostea o sa apara de unde nu te astepti. S-ar putea sa ai un inceput de relatie cu scantei, ceva pasional si extraordinar de surprinzator. Ce ai tu de facut este sa fii cat mai relaxata si deschisa noilor posibilitati. Uneori, lucrurile se intampla cand renunti la control si te lasi purtata de val.

Scorpion

Februarie va fi luna iubirii si pentru Scorpioni. Daca te-ai nascut in acest semn, datele de 14 si 15 februarie vor fi cu totul speciale. E posibil sa fii mai sensibila decat de obicei si mai emotiva, iar asta iti va permite sa fii vulnerabila in fata iubiri. Daca, de obicei, afisezi o masca dura si misterioasa, de aceasta data e posibil sa topesti inima unui barbat cu farmecul si blandetea de care vei da dovada in aceasta perioada.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Leii vor cunoaste iubirea adevarata

Pesti

Ultima dintre cele trei zodii care vor gasi fericirea in preajma zilei de Sfantul Valentin este zodia Pesti. Daca vrei sa iesi la intalniri, o poti face pe tot parcursul lunii, esti avantajata. Cele mai bune date pentru a se infiripa o legatura romantica sunt 15 februarie (Venus si Neptun in Pesti) si 20 februarie (Luna noua in Pesti). Tine-ti inima deschisa, comunica sincer si ghideaza-te dupa instinct. Daca iti doresti cu adevarat dragostea, ea va veni catre tine.

Foto: Freepik.com