Trei zodii risca despartirea pana la finalul lunii februarie. Tradari, certuri si dezamagiri pentru acesti nativi

1
De Cristiana Astefanoaiei
16 feb. 2024

Luna iubirii devine luna dezamagirii pentru acesti nativi, conform ultimelor informatii din horoscop februarie 2024.

Urmatoarele doua saptamani aduc un nor negru asupra relatiilor lor. Aceste trei zodii vor trece prin momente grele in februarie, iar despartirea este tot mai aproape.

Mercur, Marte si Venus se muta toate in Varsator in perioada urmatoare. Pe 19 februarie 2024, incepe sezonul Pestilor, cu Soarele in acest semn zodiacal.

Mercur ajunge si el in Pesti pe 23 februarie, dar nu inainte de a face o cuadratura cu Uranus (in Taur), in data de 17.

Si asta nu e tot! Marte si Venus realizeaza o conjunctie in Varsator pe 22 februarie 2024.

Toate aceste miscari astrologice legate de zodia care reprezinta libertarea si exprimarea individului atrag doar conflicte si competitii in iubire.

Pluto in Varsator, mai activ ca niciodata in Februarie! Iata ce inseamna acest lucru, potrivit astrologiei

Trei zodii, in mod special, se pot astepta la tradari si dezamagiri.

Zodiile care sunt ranite in iubire pana la final de februarie

Leu

Pentru Lei e o perioada tulbure in plan relational. Partenerul de viata ti-ar putea trada asteptarile. Nu e vorba neaparat de inselat (desi nu exclus), ci de o dezamagire in privinta unor aspecte pe care le aveati stabilite si nu se tine de cuvant. Daca este vorba despre un plan important pentru viitor, vei suferi mult din cauza lipsei de interes.

Tensiunile pot sa apara si dintr-o puternica dorinta de a explora noi orizonturi sau din nevoia de a te dedica mai mult unor proiecte personale sau profesionale. Pentru a depasi aceasta perioada, este esential sa gasesti echilibrul intre viata ta amoroasa si celelalte planuri. In caz contrar, despartirea e inevitabila.

Scorpion

Scorpionii se pot confrunta cu provocari legate de incredere si vulnerabilitate in relatie. S-ar putea ca pentru tine sa urmeze o perioada extrem de tensionata in relatia de iubire, iar unele aspecte vor deveni de nerezolvat.

Poate aparea o tendinta de a pune la indoiala loialitatea partenerului sau de a fi reticenta in a-ti deschide inima complet. Aceasta perioada poate aduce, de asemenea, la lumina secrete sau aspecte nerezolvate din trecut.

Horoscopul lunii februarie 2024. Urmeaza o perioada de transformari majore pentru toate zodiile

Varsator

Toate se vor sparge in capul Varsatorilor, cum s-ar spune. Evenimentele astrologice din februarie au loc in semnul tau zodiacal. Marte si Venus te indeamna sa-ti cauti libertatea. S-ar putea sa te simti ca intr-o inchisoare in relatie si sa doresti ceva mai mult.

Te poti elibera in maniere creative, prin arta, muzica sau dans, pentru ca putin timp cu tine te-ar putea ajuta sa eliberezi tensiunea. Totusi, daca partenerul de viata nu iti va acorda spatiul de care ai nevoie, sunt sanse sa te rupi total din aceasta legatura amoroasa. Decizia finala va fi a ta.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2024. Gemenii descopera o noua senzualitate, in timp ce Scorpionul ia o decizie importanta

Asadar, daca esti Leu, Scorpion sau Varsator, ai grija cum gestionezi comunicarea in relatia ta. Nu uita ca predictiile sunt generale si se adapteaza situatiei tale actuale. Cu rabdare si toleranta poti sa depasesti orce provocare.

Foto: depositphotos.com