Ultima Luna Noua a verii are incarcatura divina. Universul ne elibereaza sufletele de trecut pentru a face loc viitorului

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2022

Pe 27 august are loc ultima Luna Noua din aceasta vara si se intampla sa fie in Fecioara.

Vara anului 2022 nu se putea incheia mai bine de atat. Avem la dispozitie 48 de ore pentru a profita de vindecarea divina. Energia incredibila adusa de Luna Noua ne permite sa ne eliberam sufletele de toata durerea din trecut astfel incat sa ne pregatim inimile pentru un nou inceput. Viitorul este aici, asteapta sa fie intampinat cu bratele deschise de catre noi toti. In aceasta perioada Universul este dominat de liniste, simplitate si bunatate.

Viata nu poate fi inteleasa decat daca privim in urma si nu poate fi traita decat daca privim inainte. Asadar, sa ne invatam lectiile si sa mergem mai departe catre un nou capitol din cartea destinului nostru.

Pe 27 august, pe cerul cald de august, rasare ultima Luna Noua din aceasta vara si se intampla sa fie in Fecioara, o zodie ce iubeste schimbarea, noutatea si imbratiseaza cu tot sufletul capitolele noi pe care divinitatea i le scoate in cale.

Luna Noua a verii: insemnatate si impact asupra sufletelor noastre

Luna Noua este un moment bun pentru plantarea semintelor de intentie, pentru schimbari, indrazneala, transformare. Aceasta aduce energie noua perfecta pentru a pune bazele pentru ceea ce ne dorim sa manifestam in urmatoarele sase luni.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com