Venus in Rac. 3 zodii isi vor gasi adevarata dragoste pana pe 11 august 2022

1
De Cristina Tudor
21 iul. 2022

Majoritatea oamenilor cresc cu ideea ca, in mod ideal, ar trebui sa-si gaseasca adevarata dragoste, sa se casatoreasca, sa aiba copii si sa traiasca fericiti pentru totdeauna.

In timp ce cei mai multi dintre noi suntem mai realisti si mai permisivi cu privire la acest idealism blocat, inca suntem in cautarea acelei evazive iubiti adevarate. Ne-am pregatit pentru calatoria vietii noastre incercand sa realizam aceasta idee.

Daca este atat de exagerat? Doar pentru ca este un ideal nu inseamna neaparat ca este un vis imposibil. Am dreptul sa visam si, cand suntem tineri, ne dorim tipul de relatie care sa ne faca sa ne simti in siguranta, iubiti si fericiti.

Timpul ne oboseste putin, ceea ce duce la amaraciune si neincredere in posibilitatea unei astfel de iubiri.

Venus in Rac

Cand avem tranzite majore, cum ar fi Venus in Rac, ne simtim usurati atunci cand vine vorba de iubire: ii dam o sansa. Asta inseamna ca nu cautam toate imperfectiunile sau ce ar putea merge prost. Vedem persoana de care suntem interesati ca pe un fiinta umana, cu defecte si poate tocmai acest lucru o face sa fie minunata.

In timpul lui Venus in Rac, dragostea adevarata este mai usor de gasit, deoarece suntem mai interesati de tot ceea ce face acea persoana sa fie speciala.

Dragostea adevarata o gasesc cei care accepta natura asa cum este. Daca traim cu indoiala existentei ei, nu o vom gasi niciodata.

3 zodii isi vor gasi adevarata dragostea intre 17 iulie si 11 august 2022

Venus intra in zodia Rac pe 17 iulie si tranziteaza acest semn pana pe 11 august. Aceasta perioada este o perioada a unei altfel de iubiri.

Taur

De cate ori te-ai indragositi pana acum? Si, cu fiecare persoana, nu te-ai gandit ca ar putea fi adevarata ta iubire? Cand te indragostesti, te indragostesti, de fiecare data! Totusi, ai sfarsit mereu cu inima zdrobita, simtind ca tocmai ai suferit o mare pierdere.

Acea mare pierdere a dus la o mare libertate.

Totusi, fiecare noua libertate a venit cu lectii: ai ajuns sa te cunosti mai bine cu fiecare despartire.

Esti mai deschis acum si, in timp ai invatat sa eviti anumite tipuri de comportament, iti dai seama ca oamenii sunt oameni, iar daca gasesti unul bun, esti norocos.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.