Venus intra in Balanta pentru a ne incuraja sa facem schimbarile pe care ni le dorim de atat de mult timp

1
De Cristina Tudor
1 oct. 2022

Pe plan personal, Universul ne sfatuieste sa ne ferim sa fim prea dependenti in timpul acestui tranzit sau prea concentrati pe superficialitate.

Venus intra in Balanta ajutandu-ne sa ne bucuram de schimbari armonioase. Incurajam compromisul, acceptam cursul destinului si avem incredere in puterea Universului. Lectiile pe care ni le aduce de Venus ne vor ajuta sa invatam cat de importante sunt relatiile cu cei din jurul nostru; energia care ne uneste cu suflete frumoase este una divina.

Universul ne spune ca aceasta este o perioada minunata din an. Venus intra in Balanta, semnul diplomatiei, al gratiei si al echilibrului. Acesta este momentul in care invatam sa pretuim cel mai mult armonia si linistea.

La ce sa ne asteptam cu Venus in Balanta?

Pe data de 29 septembrie Venus se muta in Balanta, unde va sta pana pe 23 octombire. In timpul acestui tranzit este posibil sa preferam sa folosim farmecul nostru pentru a obtine ceea ce ne dorim. Suntem dispusi sa negociem si putem fi extrem de amabili cu oamenii din jurul nostru. Sa nu uitam, pana la urma Balanta este semnul suprem al diplomatiei.

Ca planeta a iubirii, a artei si a frumusetii, Venus pretuieste armonia. Cand este in zodia Balantei, cu totii simtim ca ne dorim sa ne indepartam de toti cei care au un comportament grosolan sau nepoliticos. Oricine incearca sa castige ceva fiind dominator poate experimenta o respingere rapida din partea oamenilor.

Acest tranzit favorizeaza plimbarile la lumina lunii, restaurantele rafinate, excursiile neplanuite si conversatiile de la suflet la suflet la o ceasca de ceai cald.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: depositphotos.com