Zilele norocoase in luna iulie 2023 pentru fiecare zodie. Atentie la datele 11 si 23 iulie

1
De Cristiana Astefanoaiei
30 iun. 2023

Luna iulie aduce multa energie magica in jurul zodiilor, iar unele zile vor fi mai favorabile decat altele.

Zilele norocoase in luna iulie 2023 depind foarte mult de evenimentele astrologice care vor avea loc pe parcursul lunii.

Luna iulie incepe cu o Luna Plina constanta, stabila si sobra in Capricorn, pe 3 iulie. Este un moment bun pentru a te intreba ce se apropie de un punct culminant pentru tine in acest moment. Ce fructificari si culminatii poti vedea ca se apropie – culminatii ale unor activitati pe care le-ai inceput in prima parte a anului?

Marte, planeta impulsului, se muta in Fecioara, la fel de muncitoare, pe 10 iulie. Astfel, aceasta parte de mijloc a anului este caracterizata de organizare, planificare, structura si detalii.

Data de 11 iulie 2023 este foarte importanta pentru toate zodiile, caci Mercur intra in zodia Leu si ne face mai creative si mai orientate spre propriile nevoi. E o zi in care vom avea multe revelatii.

Pe 17 iulie, Nodurile lunare se muta pe axa Berbec – Balanta, in timp ce are loc o luna Luna Noua sensibila si hranitoare in Rac, pe 17 iulie. Daca esti in cautarea compasiunii, o vei putea gasi in aceasta zi. Aceasta ne indeamna sa ne orientam atentia spre radacinile noastre si sa ne gandim mai mult la nevoile copilului nostru interior. Vom reusi sa gasim un echilibru intre ce vrem si de ce avem nevoie.

O zi foarte importanta este si 23 iulie, cand Soarele ajunge in Leu, iar Venus retrogradeaza in aceasta zodie. Cu atat de multe planete in zodia Leu, e un moment extrem de important pentru fiecare individ in parte. Indeparteaza-te de „gura lumii” si vezi ce vrea inima ta, de fapt. Ai o ocazie extraordinara de a vedea care sunt dorintele tale autentice si a actiona pentru a le primi de la Univers.

La finalul lunii, pe 29 iulie, Mercur se muta in zodia Fecioara si aduce o mai buna organizare in vietile noastre.

Ce inseamna daca te-ai nascut cand Mercur era retrograd. Tot ce trebuie sa stii!

Sa vedem care vor fi zilele norocoase in luna iulie pentru fiecare dintre noi.

Berbec

Zilele norocoase pentru Berbec sunt 5, 9 si 22 iulie. Aceste zile aduc o energie vibranta, care iti va amplifica initiativele si curajul. Este momentul potrivit sa iti urmaresti obiectivele si sa iei decizii importante.

Taur

Taurii se pot bucura de zilele norocoase din 3, 11 si 27 iulie 2023. Aceste zile aduc oportunitati financiare si stabilitate. Este momentul sa fii atenta la investitii sau la crearea unor strategii financiare solide.

Gemeni

Pentru Gemeni, zilele norocoase din luna iulie sunt 7, 17 si 30. Aceste zile vor fi marcate de comunicare fluida si o intuitie puternica. Este momentul potrivit pentru a-ti exprima ideile si a explora noi modalitati de a te conecta cu cei din jur.

Rac

Racii pot profita de zilele norocoase din 2, 16 si 24 iulie 2023. Aceste zile vor aduce o energie pozitiva si sustinere din partea persoanelor apropiate. In aceste zile e indicat sa te concentrezi pe nevoile tale si sa te bucuri de relatiile armonioase.

Cum sa ii arati ca il iubesti, in functie de zodia lui. Barbatul Rac are nevoie de o relatie matura, serioasa

Leu

11, 15 si 23 vor fi norocoase pentru tine. Aceste zile aduc succes si recunoastere in cariera. Este o perioada prielnica pentru a te face remarcata si a-ti arata talentele. Fii increzatoare in fortele proprii si vei avea parte de rezultate pozitive.

Fecioara

Pentru Fecioara, zilele norocoase sunt 6, 17 si 27. Aceste zile aduc o energie propice pentru dezvoltarea personala si spirituala. Este recomandat sa te concentrezi pe autocunoastere si sa iti explorezi potentialul.

Balanta

Zilele norocoase pentru Balanta in luna iulie 2023 includ 4, 11 si 21. Aceste zile aduc echilibru si armonie in viata ta. Poti sa acorzi atentie relatiilor interpersonale si sa cauti solutii intelepte pentru orice provocari intampini.

Scorpion

Vei straluci in zilele 8, 18 si 26 iulie. Aceste zile aduc o energie pasionala si o intensitate sporita. Este momentul sa iti urmaresti pasiunile si sa explorezi domenii care te atrag. Fii curajoasa si indrazneste sa iesi din zona ta de confort.

Sagetator

Vei avea noroc in zilele 1, 11 si 31. Aceste zile aduc o energie optimista si aventuroasa. Este momentul sa iti explorezi libertatea si sa calatoresti. Fii deschisa la noi experiente si vei descoperi oportunitati fascinante.

Capricorn

Pentru Capricorn, zilele norocoase din luna iulie sunt 5, 17 si 23. Aceste zile aduc o energie concentrata si o abordare pragmatica. Este momentul sa iti stabilesti obiective clare si sa depui efort pentru a le atinge. Fii disciplinat si vei obtine rezultate remarcabile.

Varsator

Zilele norocoase pentru Varsator sunt 3, 9 si 20 iulie 2023. Aceste zile aduc o energie revolutionara si o dorinta de schimbare. Este momentul sa iti exprimi ideile inovatoare si sa cauti modalitati de a contribui la o lume mai buna.

Femeia Varsator are nevoie sa se simta libera intr-o relatie de iubire. Cum este ea ca sotie

Pesti

Pentru tine, zilele norocoase sunt 7, 11 si 28. Aceste zile aduc o energie intuitiva si o conexiune profunda cu lumea din jur. Este momentul sa iti explorezi creativitatea si sa te conectezi cu arta sau activitatile spirituale.

Foto: depositphotos.com