Zilele norocoase in luna iunie 2024, in functie de zodia ta

1

Astrologii au anuntat un horoscop special pentru prima luna a verii.

Afla care vor fi zilele norocoase in iunie 2024, pentru zodia si ascendentul tau.

Berbec

Zile norocoase in iunie 2024: 2 si 22

Primele zile ale lunii sunt favorabile pentru noi inceputuri in plan personal, asa ca nu te teme sa faci schimbarile care iti aduc fericirea. Luna Plina care are loc in Capricorn pe 22 iunie 2024 guverneaza sectorul tau profesional, inclusiv educatia. In acest moment al a vietii tale, esti indemnata sa construiesti fundatia succesului dorit.

Taur

Zile cu noroc in iunie 2024: 9 si 17

Tranzitele astrologice favorabile pentru tine sunt intrarea lui Marte in semnul tau pe 9 iunie si a lui Venus (guvernatoarea ta) in Rac, pe 17. Aceste zile sunt reprezentative pentru un nou drum pe care trebuie sa-l parcurgi pentru dezvoltarea ta personala. Vei primi semne de la univers prin intermediul unor situatii sau persoane care te ghideaza pe calea spre fericire.

Gemeni

Zile norocoase: 11 si 29 iunie 2024

Mercur iti tranziteaza semnul in intervalul 3-17 iunie, ziua de 11 reprezentand apogeul. Esti avantajata in sectorul comunicarii, atat in planul profesional, cat si in cel personal. Mare noroc vine si la final de luna, cand retrogradarea lui Saturn in Pesti iti cere sa te orientezi in interior pentru a vedea unde vrei sa te extinzi. Acesta este un moment sa lucrezi la planuri de afaceri, aplicatii la facultati, cursuri sau joburi si sa te pregatesti pentru succes.

Rac – Zile norocoase in iunie 2024: 17 si 20

Venus si Marte intra in semnul tau, urmate de Soare, in ziua solstitiului de vara. Incepand cu aceste date, incepe o perioada fabuloasa pentru tine, caci te poti exprima si dezvolta exact asa cum ai visat mereu. Iunie aduce o ocazie de a reflecta asupra oportunitatilor pe care le-ai intalnit in viata ta si, poate, asupra celor de care nu ai profitat. Exista un mare focus pe cariera ta in aceasta vara.

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024. Leii se confrunta cu infidelitatea, iar Pestii pot incepe noi relatii

Leu

Zile norocoase: 9 si 20

Ai incredere in energia care soseste in iunie 2024, mai ales cu Marte mutandu-se in Taur duminica, 9 iunie, guvernatorul sectorului tau profesional, deoarece vei opera cu toata puterea universului, astfel incat nu exista nimic ce nu poti realiza. Dupa ce incepe sezonul Racului, ai parte de multe bucurii in planul familiei.

Fecioara

Zile cu noroc in luna iunie 2024: 3 si 11

Aceste date sunt strans legate de guvernatorul tau, Mercur, care ajunge in Gemeni si realizeaza, ulterior, cuadratura cu Pluton si conjunctie cu Soarele. Aceste tranzite te sprijina in urmatoarele sectoare: calatorie, spiritualitate, abundenta si educatie. Invata care sunt lucrurile importante pentru tine si lupta pentru ele!

Balanta

Zile norocoase: 6 si 12.

Luna Noua in Gemeni are loc joi, 6 iunie, oferindu-ti o energie benefica de care poti profita. Cu acest stelium, Luna Noua, Soarele, Mercur, Venus si Jupiter in Gemeni, te vei bucura de unul dintre cei mai interesanti si norocosi ani din viata ta.

Scorpion

Zile norocoase in iunie 2024: 17 si 20.

Venus, Mercur si Soarele se muta in Rac. Racul este un semn zodiacal care ajuta la aducerea norocului in viata ta, amintindu-ti ca iti poti asuma orice risc nou sau oportunitate sau poti profita de o aventura. Este vorba despre a parasi zona de confort cu mai mult curaj!

Sagetator – Zile norocoase: 2 si 22 iunie 2024

Luna iunie este una in care culegi roadele eforturilor din ultimii ani. Energia lui Pluton din Varsator este una benefica, pentru ca sederea lui in Capricorn te-a ajutat sa pui caramida pe caramida pentru viitorul tau. Luna Plina din Capricorn de pe 22 iunie va aduce o veste foarte buna legata de un succes profesional.

Capricorn

Zile cu noroc in iunie 2024: 22 si 29

Luna iunie 2024 este una in care vei invata sa prioritizezi fericirea ta inainte de orice altceva. Vor avea loc evenimente in viata ta care te vor ajuta sa te pui pe primul loc si sa inveti sa spui „nu”. Finalul lunii, dupa Luna Plina din semnul tau, este benefic pentru reusite pe plan profesional.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. Racii se dedica familiei, iar Varsatorii descopera un secret romantic

Varsator

Zile norocoase: 11 si 30 

Marte se va muta in Taur, guvernatorul sectorului tau de casa, aducand bucurie, angajament si bunastare. Daca te confrunti cu decizia de a-ti duce relatia la nivelul urmator, acum este momentul sa iei decizia unui angajament. Finalul lunii e favorabil pentru o vacanta.

Pesti

Zile norocoase in iunie 2024: 1 si 8

Jupiter tocmai s-a mutat din Taur in Gemeni pe 25 mai, luand o parte din accentul pus pe casa ta de comunicare si permitandu-ti sa vezi un vis devenit realitate foarte curand. Pe 8 iunie, cuadratura dintre Venus, Mercur (in Gemeni) si Saturn (in zodia ta), te vor aduce intr-o situatia din care ai multe de castigat. Spune „da” oricarei oportunitati, caci este o perioada norocoasa.

Foto: Freepik.com