Zilele norocoase in luna octombrie pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristiana Astefanoaiei
29 sept. 2023

In fiecare luna, exista anumite puncte cheie in care astrele transmit energii mai puternice.

Zilele norocoase in luna octombrie au legatura cu tranzitele importante, printre care si doua Eclipse de Luna care au loc pe 14 si pe 28.

De asemenea, Mercur ajunge in Balanta pe 5 octombrie, Venus in Fecioara in data de 9, iar Marte intra in Scorpion pe 12. Pe 22 octombrie, Mercur isi schimba semnul, ajungand in zodia Scorpion si, in ziua urmatoare, pe 23 octombrie, ajunge si Soarele in acelasi semn.

Aceste zile sunt importante pentru fiecare zodie in parte, aducand numeroase oportunitati.

Berbec

Zilele norocoase in luna octombrie: 9 si 12

Pe 9 octombrie, guvernatorul tau, Marte, face o cuadratura cu Pluto, fapt ce aduce o schimbare importanta in viata ta profesionala. E o zi buna pentru a lua decizii. Marte ajunge in Scorpion pe 12 septembrie si scoate la iveala anumite secrete pe care trebuie sa le afli. In aceasta zi, un adevar te va ajuta sa evoluezi.

Taur

Zilele norocoase: 10 si 28 octombrie

Venus te sprijina, aducand mult noroc in viata ta sentimentala. Pe 10 octombrie vei cunoaste o persoana care devine extrem de importanta pentru viitor. De asemenea, eclipsa de pe 28 octombrie are potentialul de a-ti schimba radical destinul, asa ca fii pregatita pentru un rollercoaster de emotii.

Gemeni

Zilele norocoase in octombrie: 5 si 22

Mercur aprinde un foc in inima ta si te face sa actionezi mai categoric ca niciodata. Vei tine minte data de 5 octombrie, caci ti se va schimba radical rutina zilnica si, in general, viata. Pe 22 octombrie ar fi bine sa fii atenta la ocaziile din jurul tau, caci e o zi extrem de norocoasa in ceea ce priveste banii si finantele.

Rac

Zilele norocoase in luna octombrie: 14 si 28

Esti guvernata de Luna, iar cele doua eclipse din octombrie au un impact puternic asupra ta. Pregateste-te ca in acele zile sa vezi lumea dintr-o alta perspectiva, care iti va permite sa castigi ceva extrem de valoros, in special in planul relatiilor de prietenie.

Trei zodii vor avea o toamna de vis. Pentru ele se implinesc planurile, au succes profesional si se bucura de dragoste

Leu

Zilele norocoase: 1 si 23 octombrie

Aceste date sunt importante pentru planul profesional. Asteapta-te la o promovare, o marire de salariu sau o recunoastere a meritelor tale la locul de munca. Te poti remarca.

Fecioara

Zilele norocoase: 4, 8 si 22 octombrie

Venus si Mercur iti cresc increderea in fortele proprii, iar in aceste trei zile din octombrie vei fi invincibila. Orice iti propui va iesi exact asa cum iti doresti.

Balanta

Zilele norocoase in octombrie: 12, 22 si 23

Pe masura ce Marte, Mercur si Soarele iti parasesc semnul, vei simti un val de usurare. Aceste zile norocoase vor veni cu eliberare pentru tine, permitandu-ti sa vezi lucrurile care conteaza cu adevarat.

Scorpion

Zilele norocoase: 12, 23 si 28 octombrie

Esti norocoasa pe tot parcursul lunii, dar in aceste date soarta este de partea ta in totalitate. Alege sa faci mutari importante in datele de 12 si 23, cand Universul comploteaza pentru a fi fericita. Eclipsa din 28 octombrie va aduce o persoana importanta in calea ta, care te ajuta mult.

Sagetator

Zilele norocoase in luna octombrie: 12 si 28

Marte iti influenteaza sectorul spiritual, incepand cu 12 octombrie, zi in care vei primi o veste mult asteptata. Eclipsa de la finalul lunii te ajuta sa iei o decizie care iti va schimba destinul profesional.

Cele 2 zodii care au sanse sa castige premiul cel mare la loto si 2 zodii care ar trebui sa evite jocurile de noroc

Capricorn

Zilele norocoase: 5, 12 si 14 octombrie

Primesti multa energie in planul profesional, unde ai parte de succes. Devii mai puternica pe parcursul lunii si, in zilele tale norocoase, vei reusi sa duci la indeplinire ce iti propui.

Varsator

Zilele norocoase: 12 si 14 octombrie

Mijlocul lunii vine cu vesti bune in planul carierei. Primesti o pozitie noua, schimbi locul de munca sau gasesti o sursa de venit care te ajuta sa te imbogatesti.

Pesti

Zilele norocoase in octombrie: 1 si 14

Prima parte a lunii octombrie vine cu un val de relaxare si de incurajare pentru tine. Energia cosmica te sustine si poti sa reusesti tot ce ai visat in ultima perioada.

Foto: Unsplash