3 zodii care cred ca au intotdeauna dreptate

1
De Teodora Tirca
21 iul. 2022

Sa crezi in convingerile tale este admirabil, dar avem cu totii prieteni care se indreapta catre acel teritoriu de „eu stiu totul”.

Deci, de ce unii dintre noi cred ca au intotdeauna dreptate, in timp ce altii sunt deschisi sa auda parerea tuturor? Astrologia ne poate oferi un raspuns. Mai jos vei gasi semnele zodiacale care nu vor nici in ruptul capului sa isi renege parerile.

1. Fecioara

Ok, sa recunoastem: Fecioarele sunt geniale. Conduse de Mercur, planeta intelectului si a schimbului de informatii, aceste semne de pamant ne uimesc cu informatiile lor intrigante si spiritul rapid. Si desi pot fi invitati de vis la o petrecere cand vine vorba de stimularea conversatiei, observatiile atente ale Fecioarelor pot merge putin prea departe. Indicatii precum „Daca ai adauga otet la acea apa, florile tale nu ar muri atat de repede” sau „Ah, lasa-ma sa-ti arat o modalitate mai buna de a taia ardeii aia” sunt felul Fecioarei de a arata ca ii pasa… si ca are mereu dreptate. Fecioara cu minte agila nu poate sa nu-si imagineze fiecare scenariu al serii, de la incantator la dezastruos. In timp ce altcineva s-ar putea sa te priveasca cu calm cum gatesti, Fecioara vede un potential accident in felul in care tii cutitul sau are o idee despre cum sa adaugi putina lamaie in tocanita. Deci, da, Fecioara crede ca drumul ales de ea este cel mai bun… dar, din moment ce probabil a derulat in minte 40 de alte scenarii posibile, nu m-as mira sa aiba dreptate.

7 afrodisiace cu efect puternic care te ajuta sa reaprinzi pasiunea in cuplu

2. Leu

Pentru mandrii Lei ai astrologiei, singurul lucru mai rau decat sa gresesti este sa recunosti ca te inseli. Aceste semne de foc infuzeaza pasiune si putere in fiecare domeniu al vietii lor, fie ca alearga prin parc si incearca sa obtina cel mai bun timp, canta in masina din toti rarunchii sau se implica intr-un conflict politic aprins pe Twitter. Leilor le place sa se distreze; demonstrandu-si talentul, isi dovedesc ca sunt cei mai buni. Fiind unul dintre cele patru semne fixe din astrologie, Leii sunt directi si seriosi in credintele lor. Aceste semne loiale isi sustin prietenii, familia… si propriile opinii. Ei stiu care e cel mai bun film din istorie si vor tine un discurs de 20 de minute pentru a te convinge ca au dreptate.

A fi vazut, auzit si inteles ii aduce Leului o implinire profunda. La fel si validarea de a avea dreptate. Leul isi doreste sa fie cea mai impresionanta persoana din incapere, dar uneori uita sa-i asculte pe ceilalti.

Rochiile si fustele midi: noua senzualitate feminina

3. Varsator

Varsatorii inteleg binele si raul dintr-o perspectiva etica. Ca semne de aer, ei sunt ganditori profunzi care pun la indoiala credintele si practicile pe care ceilalti le urmeaza instinctiv. Exista intotdeauna un „de ce” atunci cand vorbesti cu un Varsator inteligent. „De ce unele animale sunt animale de companie, iar altele sunt cina?” „De ce apreciaza societatea stiinta mai mult decat arta?” In calitate de inventatori si iconoclasti ai zodiacului, Varsatorii vor sa vada schimbarea in lumea lor. Pentru acesti vizionari, oricine nu isi impartaseste opiniile inovatoare, probabil ca nu stie nimic despre lume. Dar, respingandu-i pe cei care nu sunt de acord cu ei, Varsatorii pierd oportunitatile de a-i intelege pe ceilalti. Inarmate cu un cod moral puternic si un simt al responsabilitatii de a-i apara pe cei vulnerabili, aceste semne fixe cred ca esti fie pentru progres, fie impotriva lui. Nu exista timp de pierdut dand din umeri sau stand la mijloc.

Foto: Instagram/@federicola