5 zodii care iubesc prea mult si sufera

1
De Cristina Tudor
28 dec. 2022

Sa fii indragostit inseamna sa iti pui in pericol inima si sa devii complet vulnerabil. Unii risca tot pentru dragoste, pe cand altii sunt foarte reci, tu din ce categorie faci parte?

Nu e deloc un lucru rau sa iubesti, dar nu ar strica sa fii mai precaut atunci cand vine vorba de propria inima. Unii dintre noi suntm dispusi sa riscam totul in numele dragostei, iar pierderea consta sa nu ne predam in fata sentimentelor noastre, nu in faptul ca ne dedicam total si suferim. Altii nu isi asuma nimic si se gandesc mai mult la binele lor si nu ajung sa iubeasca prea usor.

Aceste 5 semne zodiacale sunt cele care se indragostesc foarte greu:

1. Berbec

Berbecul este atat de dornic sa puna pasiune in orice relatiile in care se implica, incat uita ca orice iubire vine cu un risc si ca el ar putea sfarsi sa ofere mai mult decat primeste. Ii place sa se afunde in relatii. El incearca din greu sa faca lucrurile sa functioneze si are atatea de oferit astfel incat partenerul lui ar putea deveni lenes in relatie. Din fericire, isi da seama la timp cand acest lucru se intampla!

2. Gemeni

Nativul din Gemeni iubeste sentimentul de a intra intr-o noua relatie, iar fiorul unui nou partener devine foarte excitant pentru el. Sentimentele de atractie sunt atat de puternice incat scapa de orice temeri si este complet sincera cu privire la ceea ce simte. In stadiile incipiente ale unei relatii, ea este prea lipicioasa si prea dornica sa ii faca pe plac partenerului.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com