4 zodii care nu accepta minciuna

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2022

Unele semne zodiacale au un mod de a detecta mincinosii inainte ca oricine altcineva sa o faca. Iata care sunt!

Aceste zodii sunt acelea care tind sa fie persoane foarte deschise cu toata lumea si sunt intr-adevar foarte bune la citirea oamenilor.

Berbec

Berbecul nu are timp pentru mincinosi. El e cat se poate de real pentru toata lumea pe care o intalneste, deci nu vede niciun motiv sa ii tolereze pe cei care sunt falsi. Spre deosebire de unii oameni, acesta isi da seama foarte repede daca e mintit. Berbecul stie ca daca minti, nu esti o persoana pe care sa o accepte langa el. Tot ce face el este sa se agite pana ajunge unde isi doreste, dupa care sa se poata distra cu oameni cinstiti la fel ca si el.

Gemeni

Nativul din Gemeni incearca din rasputeri sa nu minta tocmai pentru ca stie cat de urat e sentimentul atunci cand esti mintit. Sa nu crezi ca el nu o face, ba chiar poate fi un maestru al manipularii, insa cert e ca nu vrea deloc sa fie el in pozitia cealalta. Are tendinta de a avea prea multa incredere in oameni, dar daca i-o tradezi, te scoate imediat din viata lui. Gemenii merg pe ideea ca fiecare primeste ce merita.

Scorpion

Pentru Scorpion, minciuna este cea mai mare tradare. Acest nativ are abilitatea de a fi intotdeauna cinstit.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com