5 zodii care se indragostesc mereu de persoane pe care nu le pot avea

1
De Cristina Tudor
2 dec. 2022

Iata cateva dintre zodiile care sunt mai predispuse sa se indragosteasca de oameni pe care nu ii pot avea.

Berbec

Chiar daca esti o persoana indrazneata si puternica, uneori alergi orbeste dupa oameni care nu te vor in viata lor. Tu crezi cu tarie ca, chiar daca acele persoane nu te plac acum, o vor face candva pentru ca le vei demonstra ca esti o femeie deosebita. Si crezi asta din toata inima si nimic nu te da inapoi.

Scorpion

Ai atat de multa incredere in tine, incat nu poti crede sau accepta ca cineva nu te vrea in viata lui. De aceea, de acolo de sus de unde te situezi privesti cu soc atunci cand cineva te refuza. Dar iti e imposibil sa intelegi ca vei fi respinsa, asa ca incerci mereu si mereu.

Sagetator

Tu te indragostesti atat de tare, incat doare. Tu pui ochii mereu pe oameni nepotriviti, cum ar fi vedetele, sau la care e imposibil sa ajungi. Tu mereu iubesti pe cineva, dar cei din jur nu trebuie sa fie suprinsi daca acea persoana e invizibila. In mintea ta, acea dragoste e reala si face ca totul sa fie complicat.

Pesti

Dragostea e foarte importanta pentru tine, dar o cauti numai in locuri gresite. Vrei sa te indragostesti cu adevarat, doar asa te vei simti completa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com