4 zodii care sunt considerate Drama Queens – nu vei avea parte de liniste langa ele

1
De Cristiana Astefanoaiei
6 sept. 2023

Aceste zodii sunt Drama Queens. Daca ai de-a face cu ele, pregateste-te sa le vezi adevarata fata, caci vei fi surprinsa.

Zodii iubitoare de drama, care vor sa fie in centrul atentiei, au mereu o poveste interesanta de spus sau daca nu au… o inventeaza.

Da, le place atat de mult sa fie in lumina reflectoarelor, incat drama lor nu trebuie neaparat sa fie in totalitate reala. Intuiesti deja despre ce zodii este vorba?

Berbec

Are nevoie de drama la fel de mult cum are nevoie de aer.

Trebuie sa aiba intotdeauna ultimul cuvant si cere mereu respect. Cineva nascut in zodia Berbec aproape ca vrea sa fie venerat.

Cand Berbecul are chef sa se relaxeze si sa se distreze, tine-te bine. Intra in cele mai complicate situatii si cumva ajunge chiar in mijlocul dramei. Coincidenta? Nu prea credem. Adevarul este ca cine e nascut in acest semn se plictiseste daca nu are parte si de ceva furtuna in viata sa.

Oricine are nevoie de o prietena in zodia Berbec! O astfel de femeie alaturi de tine te va motiva sa fii mai puternica

Gemeni

Fiind un semn emotional, atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doresc, Gemenii transforma totul intr-o drama instantaneu.

Poate fi dificil sa petreci mult timp alaturi de un Geaman care e pierdut in propria drama. Oricat ai incerca sa-l faci sa vada partea buna si linistita a lucrurilor, este determinat sa te convinga ca el are dreptate si ca trebuie sa vezi lucrurile din perspectiva lui. Mare atentie si la povestile pe care le spune, pentru ca are tendinta de a „inflori” pentru a crea impact sau a obtine reactia pe care si-o doreste.

7 lucruri pe care trebuie sa le stii daca prietena cea mai buna este Gemeni. Daca o ai in viata ta, ai gasit o comoara

Leu

Ii place sa fie in centrul atentiei tuturor, iar daca altcineva ii contesta aceasta pozitie, isi va scoate ghearele si se va comporta agresiv. Este o zodie care te poate pune la pamant din cateva cuvinte, iar apoi te va aseza pe un piedestal, tot atat de rapid.

Nu numai ca Leul se comporta ca si cum ar fi regele junglei, dar te face sa crezi ca el a creat toate regulile. Iti trebuie o mare toleranta si rabdare pentru a-i face fata in momentele sale dramatice.

Scorpion

Atunci cand totul este exact asa cum vrea sa fie, Scorpionul este in elementul sau. Daca el considera ca nu este respectat, isi extinde coada periculoasa si nu se teme sa injunghie.

Nu-si poate tine gura si spune exact ce are in minte. Acest lucru ii poate intimida pe ceilalti, deoarece un Scorpion speculeaza punctele slabe ale celor din jur si loveste acolo unde doare mai tare.

Mare grija si la dragostea lui pentru razbunare. Ce il face pe Scorpion cu adevarat dramatic e faptul ca poate astepta chiar si ani de zile pana cand isi ia revansa, dar poti sa fii sigura ca va veni cu un plan maret, bine pus la punct, prin care sa se razbune pe cineva care i-a gresit.

Motivele pentru care ai nevoie de o prietena Scorpion in viata ta. Doar cine o are aproape va intelege

Acestea sunt cele 4 zodii Drama Queens. Evident, nu toate persoanele nascute in semnele Berbec, Gemeni, Leu si Scorpion intrunesc aceste trasaturi si, oricum, nu pe toate in acelasi timp. Acestea sunt doar cateva aspecte si caracteristici specifice, care le disting de ceilalti nativi.

Foto: PR