5 zodii pentru care sexul e mai important decat dragostea: Berbecii nu au nevoie decat de contact vizual

1
De Teodora Tirca
28 sept. 2022

Cand vine vorba despre relatii, fiecare zodie are propriile preferinte. Unii cred in ideea de dragoste adevarata, casatorie si a avea o familie, altii sunt mai inclinati catre aventuri, flirt si intalniri ocazionale.

Te intrebi ce prefera partenerul tau? Ei bine, astrologia te poate ajuta uneori sa obtii niste indicii despre personalitatea si preferintele sale sexuale. Unele semne zodiacale sunt in mod natural mai orientate catre placere fizica, in timp ce apropierile emotionale li se par infricosatoare. Dar asta nu inseamna neaparat ca daca ai o relatie serioasa cu unul dintre semnele zodiacale de mai jos vei fi inselata – in ciuda naturii lor senzuale, unele zodii sunt foarte loiale atunci cand se indragostesc sau decid ca tu esti „aleasa”.

Scorpion

Oamenii din acest semn zodiacal sunt cunoscuti pentru natura lor senzuala si imaginatia fara limite. Sexul este mai mult o nevoie fizica pentru ei si s-ar putea sa nu-i deranjeze sa aiba o relatie casual cu cineva, chiar daca nu exista sentimente intre ei. Insa Scorpionul e un semn foarte loial odata ce se angajeaza intr-o relatie – si cere aceasta loialitate extrema si de la partenera sa. Totusi, are nevoie de o partenera cu un libido la fel de crescut ca al lui. Altfel, relatia nu va functiona.

5 legi ale atractiei pentru a cuceri orice barbat

Sagetator

Sagetatorii sunt bine cunoscuti pentru natura lor aventuroasa, iar viata lor sexuala nu face exceptie. Ei au nevoie de mult timp pentru a se angaja intr-o relatie pe termen lung, dar se simt confortabil cu aventurile de o noapte sau intalnirile ocazionale. Sunt mereu dornici sa incerce ceva nou, iar acest lucru se aplica si vietii lor sexuale. Adora diversitatea si vor incerca adesea experiente cu persoane de alta nationalitate, pe care le cunosc in calatoriile lor. Daca sunt atrasi de o persoana, se apropie mai intai fizic de ea, si abia apoi se gandesc la sentimente.

Berbec

Persoanele nascute sub acest semn nu au nevoie de prea multe eforturi pentru a-si trezi instinctul carnal. Uneori, nu au nevoie decat de contact vizual sau de rostirea unui cuvant pentru a se infierbanta. De aceea, le este destul de greu sa se abtina de la sex, chiar si atunci cand sunt intr-o relatie serioasa. Durul adevar este ca atunci cand i se ofera oportunitatea, Berbecul va fi infidel.

Varsator

Varsatorii se bucura intens de sex si au o placere secreta pentru activitatile care se petrec pe fuga. Le place sa preia conducerea si sa initieze sexul. Atunci cand cunosc pe cineva de care sunt atrasi, de obicei trec destul de rapid la intimitate fizica. Ceea ce ii apropie emotional de cineva este stimularea intelectuala.

Cel mai rau obicei pe care il poti avea cand iti bei cafeaua

Leu

Fiind o zodie de Foc, Leii sunt foarte intensi si pasionali. Instinctele lor carnale ies imediat la iveala, mai ales atunci cand au in fata o persoana submisiva. Le place sa para dominatori, insa in secret adora atunci cand schimba rolul cu partenera submisiva, care devine dominatoare. Sexul e o parte importanta din relatia cu un Leu, dar asta nu inseamna ca nu poate fi loial.

Foto: depositphotos.com