3 zodii trec printr-un proces de vindecare spirituala sub influenta lui Mercur retrograd. Pana pe 25 aprilie 2024 revin la viata ca pasarea Phoenix

1
De Cristiana Astefanoaiei
10 apr. 2024

Este acea perioada a anului care ne da vietile peste cap.

Mercur retrograd impacteaza zodiile pana pe 25 aprilie 2024.

O retrogradare are loc atunci cand o planeta pare sa se deplaseze inapoi pe cer, ceea ce, conform astrologilor, poate duce adesea la „confuzie, intarziere si frustrare”. In acelasi timp, un asemenea tranzit da startul unor transformari in plan spiritual.

Daca te-ai nascut sau ai ascendentul intr-una dintre aceste trei zodii, Mercur retrograd te ajuta sa vindeci ranile trecutului.

Mercur retrogradeaza de aproximativ trei pana la patru ori pe an, o frecventa mai mare decat orice alta planeta. Unul dintre cele mai importante evenimente astrologice de acest fel din 2024 are loc chiar acum, iar efectele se resimt pana la finalul lunii.

Berbec

Retrogradarea lui Mercur are loc in semnul tau zodiacal si este firesc sa te numeri printre nativii care au de invatat ceva.

Pregateste-te pentru cel mai mare test, adica testul rabdarii.

Mercur va provoca tot felul de drame in semnul tau zodiacal. Iti va aduce provacari in ceea ce priveste fiecare proiect, plan sau dorinta pentru care ai lucrat in ultima vreme. Chiar daca s-ar putea sa-ti fie dificil sa le gestionezi pe moment, vei vedea ca Universul iti transmite niste semne importante prin aceste obstacole.

Ce poti face? Ai grija la mesajele pe care le vezi in jurul tau si la ce inseamna ele pentru tine. Analizeaza daca lucrurile care ti se intampla acum au menirea de a te opri din a merge pe un drum gresit. Tot ce e toxic e menit sa dispara din viata ta, pentru a face loc unei versiuni mai bune a personalitatii tale. Imbratiseaza schimbarea.

Leu

Mercur retrograd iti accentueaza egoul.

Vindecarea nu este o cale lina, ci vine ca o cursa cu multe piedici.

Este posibil sa te indepartezi de oameni, pentru ca te simti neinteleasa. Ai putea reactiona puternic si ai putea ajunge sa le tii morala celor apropiati pana cand acestia iti inteleg punctul de vedere. Aceasta tendinta provine din mandria ta, dar in adancul sufletului tau vei realiza ca exagerezi.

Ce poti face? In loc sa lasi orgoliul sa preia controlul, abordeaza situatia cu o mentalitate mai relaxata. Intreaba-te: merita sa te superi daca cineva nu te intelege? Adoptand o atitudine detasata iti vei vindeca sufletul, chiar daca procesul e anevoios.

Mercur va fi retrograd de trei ori in 2024. Care sunt perioadele si cum ne afecteaza

Varsator

Retrogradarea lui Mercur vine pentru tine cu o constientizare importanta: trebuie sa astepti si sa renunti la dorinta de control.

Vei avea parte de incertitudini, mai ales in planul dragostei sau al finantelor.

Atunci cand te confrunti cu energia Berbecului, care va fi predominanta pana pe 25 aprilie, s-ar putea sa te simti in afara elementului tau. Vestea buna este ca aceasta ratacire va avea o finalitate extraordinara daca iti dai voie sa te lasi purtata de val.

Ce poti face? Este esential sa ai incredere in Univers si sa nu uiti ca acesta te-a ghidat intotdeauna. Aminteste-ti ca esti deja fantastica. Mergi pe drumul ghidat de instinctele tale si rezista impulsului de a fi cine nu esti.

Foto: Freepik.com