Zodiile care se vor desparti in saptamana 13-19 martie 2023

1
De Cristiana Astefanoaiei
14 mart. 2023

Saptamana aceasta este plina de puncte de cotitura care semnifica faptul ca au sosit in sfarsit schimbari divine si drastice pentru relatiile noastre de iubire. Unele sunt benefice, dar altele aduc sfarsitul.

In saptamana 13- 9 martie 2023 patru semne zodiacale se despart.

Pe 16 martie 2023, Venus intra in zodia Taur si aduce destul de multa schimbare. Lucrurile ajung brusc in punctul in care nu mai pot continua asa cum au decurs pana acum si taiem de la radacina tot ceea ce ne tine in loc.

Daca relatia ta a inceput sa aiba probleme acum mai mult timp, s-ar putea ca aceasta influenta sa ii aduca sfarsitul. Acest tranzit nu forteaza lucrurile, ci doar grabeste ceva ce s-ar fi intamplat oricum, mai devreme sau mai tarziu.

Horoscopul dragostei pentru saptamana 13-19 martie 2023. Gemenii vor avea conflicte interioare

Aceste zodii vor simti cel mai puternic influenta intrarii guvernatorului Venus in propria zodie, Taur, aducandu-le claritate.

1. Gemeni

Saptamana 13 – 19 martie va pune la incercare viata ta romantica si stima de sine. In timp ce te-ai chinuit sa iei o decizie finala, amanarea doar a facut lucrurile mai greu de suportat. Este momentul sa inveti sa traiesti in onestitate si va fi nevoie sa fii deschisa fata de sentimentele tale.

Venus care intra in Taur aduce adevarul la suprafata – pentru tine si pentru ceilalti. Cariera ta devine un punct central, iar in relatia de iubire pot fi dezvaluite secrete. Anumite lectii pe care trebuia sa le inveti vor veni catre tine brusc. Esti gata sa treci la urmatorul capitol al vietii tale.

2. Leu

Ai invatat in ultima perioada sa nu-ti mai sacrifici fericirea pentru altcineva, iar saptamana aceasta universul iti aminteste si de ce. Vei iesi din zona ta de confort pentru a incerca lucruri noi si pentru a cunoaste oameni. Poate fi vorba si despre calatorii. S-ar putea sa vezi o imbunatatire in cariera si in viata profesionala, inclusiv o recunoastere pentru ceva ce ai realizat. Toate aceste iti vor deschide ochii spre a lua o decizie daca relatia ta nu mai functiona de ceva vreme.

Saturn a incheiat recent o perioada extinsa de lectii si restrictii importante, in timp ce te luptai sa descoperi cu ce fel de relatie te aliniezi si ce inseamna dragostea pentru tine. Acum esti gata sa renunti. Aceasta relatie a fost o lectie si acum este momentul sa te incarci cu energie vindecatoare, ca sa pornesti pe picioarele proprii.

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2023. Berbecii si Taurii sunt avantajati

3. Pesti

Pare nedrept ca vei avea o saptamana cu ghinion in dragoste in perioada in care a fost sau urmeaza ziua ta de nastere, dar exact asta se va intampla. Este posibil sa nu fie totul pierdut: despartirea poate fi evitata, iar ce se intampla acum sa aiba rol de avertisment. Doar ca trebuie sa fii extrem de atenta la ce evenimente au loc in jurul tau si la cum te simti. Merita sa lupti in aceasta batalie?

Marte isi incheie sederea in Gemeni, aducand la suprafata teme care implica vindecarea, casa si familia in ultimele sapte luni. Aceasta este ultima saptamana completa a acestui tranzit, apoi intra in cuadratura cu Neptun, Soarele si Mercur, toate in Pesti. Vei trai totul mult mai intens, asa ca invata-ti lectiile.

4. Capricorn

Aceasta perioada probabil aduce in discutie teme pe care ai incercat sa le eviti, chiar daca stiai ca te vor bantui. Au tot fost puse cartile pe masa in ceea ce priveste relatia ta si ai tot refuzat sa le vezi. Temerile tale vor fi alungate dupa ce Venus ajunge in semnul Taurului. Vei invata ca nu iti poti planifica viata in functie de ceea ce vor altii pentru tine.

3 zodii care vor avea o primavara de vis. Infloresc inca din luna martie pe toate planurile vietii lor

Nu poti ramane acolo unde nu simti ca te potrivesti cu adevarat si, indiferent cat de responsabila vrei sa fii pentru toti din jurul tau, e momentul sa te gandesti si la tine. Saptamana 13 – 19 martie 2023 implica vindecarea casei si a familiei tale.

Foto: Freepik.com