Zodiile care sufera in iarna 2022 – 2023. Astrele le aduc lectii dificile de viata

1

Iarna 2022 – 2023 vine cu surprize neplacute pentru 4 zodii.

Urmeaza 3 luni de iarna care vin cu tot felul de evenimente astrologice. Cel mai memorabil va fi Marte retrograd in Gemeni, care ne va cere sa ne facem ordine in viata.

Si, uneori, pentru a fi ordine, e nevoie sa trecem prin haos. Patru zodii vor fi mai afectate decat altele de lectiile oferite de astre.

Ce zodii sufera in iarna aceasta

Finalul anului 2022 si inceputul lui 2023 vin cu schimbari majore in viata acestor nativi. Sarbatorile nu ii prind in cea mai buna forma. Citeste, daca si tu te numeri printre ele!

Marte retrograd in Gemeni ne zguduie vietile. Efectul asupra fiecarei zodii, pana in ianuarie 2023

Gemeni

Mercur si Uranus retrograd in luna ianuarie te vor da peste cap. Din cauza acestor tranzite vei deveni mai taioasa in exprimare. In plus, esti direct vizata de retrogradarea lui Marte, care incepe din decembrie si tine tot pana in ianuarie, care are loc in semnul tau. Asadar, inceputul anului, cel putin prima luna din 2023, este foarte dificil.

O sa te simti pusa pe schimbari, dar cumva blocata. Marte vrea sa iei decizii radicale, pe cand Uranus impune stabilitate. Mercur te indeamna si ea la actiune, insa, cumva, va fi o dorinta infranata. Va fi complicat ce vei simti, asa ca pregateste-te mental pentru razboaie interioare. Vei invinge, daca ai rabdare, caci altfel vei suferi!

Fecioara

In iarna 2022-2023, horoscopul iti pregateste lectii puternice de viata. Marile provocari apar in sectorul financiar. Astrele te vor impinge la tot felul de cheltuieli, dar atentie ca nu toate sunt pentru lucruri de care ai cu adevarat nevoie. In zona de buget si economisire mai ai de lucrat. Si, fiind perfectionista, vei incerca sa faci totul „corect” de la inceput. Nu-ti iese, iar esecul pentru tine e dureros.

E posibil sa inveti si lectia rusinii, sa gresesti si sa vezi ce se intampla. In aceasta iarna va fi neaparat nevoie sa renunti sa te mai gandesti la ce cred altii despre tine. Sarbatorile iti vor arata ca singura care te poate judeca… esti tu. Si vei invata sa fii mai blanda cu tine. Nu va fi usor sa asimilezi aceste lectii puternice, dar vei avea nevoie de ele pentru cresterea din urmatorii ani.

Top 3 cele mai loiale zodii care slujesc iubirea dincolo de cele mai grele incercari ale vietii

Sagetator

Te vei simti impulsiva si, cumva, superioara. O combinatie care, din pacate te va face sa suferi. O sa vorbesti si o sa actionezi la primul instinct, insa acesta se va dovedi a fi ori eronat, ori prea grabit. Iar daca adaugi si acest element de superioritate, aparut de nicaieri, parca, vei observa la tine ca prejudecatile sunt cele care te imping la greseli.

In preajma sarbatorilor de iarna, incearca sa nu judeci oamenii, ci mai degraba sa-i privesti cu inima deschisa. Si e posibil sa fii surprinsa de unii dintre ei. Daca esti singura, doar dupa ce renunti la preconceptii iti gasesti alesul. Fa eforturi in acest sens.

Capricorn

Te vei simti mai lipsita de vlaga ca niciodata. Daca oricum ai probleme cu starile de anxietate, lucrurile se vor agrava. Si, cum iti sta in caracter, vei pune mai mare presiune pe tine. In perioada sarbatorilor, rani mai vechi apar, luminate de tranzitele lui Mercur si Marte. Ceva se va zdruncina in viata ta.

Tu o sa ai nevoie de mult calm pana in primavara lui 2023, asa ca asigura-te ca-ti permiti „luxul” de a pleca in vacante, de a te odihni si de a avea grija de tine. Doar asa vei evita surmenarea si suferinta.

Horoscop sexual: 3 cupluri de zodii care aprind scantei in dormitor si 3 perechi care nu au nicio sclipire amoroasa

Chiar daca te numeri printre aceste zodii, nu dispera, iarna 2022 – 2023 vine si cu vesti bune. Aceste incercari sunt doar puncte de pornire care vor duce spre evolutie! Ia-ti lectiile pe care trebuie sa le inveti si mergi pe drumul tau, spre un viitor mai bun!

Foto: depositphotos.com