Zodiile care trec prin despartire in saptamana 5 – 11 iunie 2023. Horoscopul dragostei anunta lacrimi amare pentru trei nativi

1

In fiecare saptamana, cerul ne surprinde cu o varietate de fenomene astrologice care pot influenta si afecta diferite aspecte ale vietii noastre.

De la miscarea planetelor pana la aspectele formate intre ele, aceste evenimente cosmice pot aduce schimbari subtile sau chiar transformari majore in planul personal si sentimental. In saptamana 5 – 11 iunie, ne asteptam la cateva fenomene interesante, care vizeaza in special 3 zodii.

Saptamana 5 – 11 iunie 2023 este marcata de doua tranzite importante. Avem, in primul rand, Venus in Leu care invita la un sezon de generozitate si indulgenta. Beneficiem cu totii de increderea in sine si de iubirea de sine care vine in mod natural din acest tranzit cald.

Exista o capcana? Ei bine, bineinteles ca da. La urma urmei, nu poti avea lumina fara intuneric. Venus in Leu poate fi, de asemenea, maret si exagerat. Sensibil. Exigent. In cautare de atentie. Asta inseamna si despartire sau conflict.

Acest comportament va fi accentuat de al doilea tranzit major, mai precis Mercur in Gemeni care ne schimba felul in care comunicam. Asculti cu atentie ce spune partenerul tau sau pur si simplu traiesti in bula ta? Certurile vor fi dureroase si categorice in urmatoarea perioada.

Trei zodii vor varsa lacrimi amare.

Horoscop karmic pentru vara 2023. Ce va trebui sa rezolvi in urmatoarele luni, pentru a avea viata pe care o doresti

Rac

Pentru Raci, saptamana 5 – 11 iunie aduce o concentrare asupra caminului si familiei. Dar nu intr-un sens bun. Cu Venus in tranzit prin casa familiei, vei avea ocazia sa iti consolidezi relatiile. Ce nu functioneaza, se va incheia. Asta pentru ca, duminica, Pluto va patrunde in zona relatiilor. Un aspect tensionat intre Marte si Uranus poate aduce tensiuni si schimbari neprevazute in sfera domestica, ceea ce cere adaptabilitate si rezilienta.

Asta inseamna ca e posibil sa ai parte de suferinta, dar nu va dura mult caci in curand vei intelege exact ce a pregatit soarta pentru tine. Nu te lega de lucruri care iti aduc nefericirea.

Fecioara

Oricine te cunoaste ar putea spune ca ai parte de o perioada extraordinara. Asa se vede din exterior, caci infloresti pe multe planuri, in special pe cel al carierei. Din punct de vedere financiar si profesional n-ai de ce sa te plangi. Dar… in adancul sufletului chiar versi lacrimi amare, caci viata ta personala este grav afectata de fenomenele astrologice la care asistam. Venus in Leu si Mercur in Gemeni inseamna multa comunicare si inseamna si secrete care ies la iveala. Adevaruri pe care le-ai evitat despre tine si relatia ta.

Incotro? Depinde doar de tine, insa daca ranile sunt prea adanci, despartirea pare a fi singura solutie.

Femeia Fecioara este speciala si merita tot ce e mai bun. Totusi, relatia cu ea poate fi complicata

Capricorn

Saptamana 5 – 11 iunie 2023 va fi dificila si complicata pentru tine si se termina cum nu se poate mai prost. Finalul saptamanii, mai precis ziua de duminica, vine cu vesti proaste din partea lui Pluto care va ajunge in semnul tau si te va zdruncina din temelii. Toate lucrurile pe care le-ai lasat nerezolvate in ultimii 10-15 ani vin din urma, semn ca trebuie sa le inchei. Incheierea ar putea veni inclusiv asupra relatiei tale actuale, in cazul in care lucurile nu merg bine intre tine si partenerul tau.

Horoscopul lunii iunie 2023. Leul renunta la o relatie care nu mai functioneaza

Nu iti va fi usor, dar esti in fata unor decizii pe care trebuie sa le faci. Fii ferma si pastreaza mereu in minte faptul ca tot ce faci este spre binele viitorului tau.

Foto: freepik.com