Zodiile care vor trece prin momente grele la inceputul anului. Ianuarie si februarie vor fi dure cu ele

1

Cele mai ghinioniste 5 semne zodiacale in ianuarie si februarie 2023. Astrele nu sunt deloc de partea lor!

Iata care sunt fenomenele de la inceputul anului care le vor pune probleme acestor zodii!

1. Ghinionistul Taur

Luna Plina din Rac de la inceputul lunii ianuarie aduce multa povara pentru Taur, iar efectele se simt pana in februarie. Esti destul de sensibila si vulnerabila in relatii. Experimentezi o vigilenta si o precautie sporita. Ceea ce trebuie sa retii este sa ai grija de tine insati si sa te ingrijesti.

Nu este momentul sa incerci sa faci totul, ci sa iti oferi un spatiu de relaxare pentru a-ti regasi spiritul. Emotiile interioare sunt puternice dar, daca le linistesti, spiritul tau se va linisti si el. Si, potrivit horoscopului, trebuie doar sa asculti si sa lasi soarta sa aranjeze totul.

Horoscop 2023 Taur. Sunt favorizate sectoarele dragoste si cariera, dar apar probleme in zona sanatatii

2. Gemenii pierd bani

O seceta severa te loveste in plan financiar in ianuarie si februarie 2023. Gemenii se numara printre zodiile cu ghinion. Intampina o multime de obstacole in perioada Lunii Pline in Rac. Desi acest tranzit astrologic aduce lucruri bune pentru Gemeni, poate provoca in acelasi timp stres si anxietate.

Gemenii au o capacitate mare de concentrare la locul de munca, iar pastrarea optimismului este cheia pentru ca Gemenii sa gestioneze lipsurile financiare pana cand trece aceasta Luna Plina. Ai mare grija, caci s-ar putea sa ai tendinta sa te gandesti excesiv la pierderi. Aceasta mentalitate va isca certuri si conflicte in familie. Orienteaza-ti inteligenta si aptitudinile spre a gasi solutii.

Din fericire, in cele din urma, cu siguranta reusesti sa ameliorezi problema. Totusi, atentie pentru ca inca ai multe daune financiare. Fii mai chibzuita.

3. Racul conflictual

Cel mai special tranzit astrologic al lunii ianuarie 2023 este prima Luna Plina a anului care trece prin semnul tau, draga Rac. Asta face ca Racul sa fie vulnerabil, fie ca este afara, in lumea reala, sau in adancul sufletului. In ciuda faptului ca este o persoana entuziasta si emotionala, Racul are tendinta de a fi inchis si de a astepta initiativa din exterior. Nici luna februarie a acestui an nu va fi prea blanda. Ba chiar te-ai putea astepta la o despartire chiar de Ziua Indragostitilor.

Ai un simt ridicat de autoprotectie, asa ca iti construiesti mereu un zid prea inalt impotriva intruziunilor din exterior. De aceea, la inceput de an, vei avea dificultati in a te intelege cu oamenii.

Ar fi bine sa inveti sa lasi garda jos si sa permiti sa fii iubita!

Zodiile care vor avea ghinion in 2023. Vor pierde bani si se vor certa cu cei dragi

4. Fecioara este sub presiune

Pana la mijlocul lui Februarie, cat Venus si Mercur sunt in Pesti, sensibilitatea ta este la un nivel mult prea mare. Si nu este vorba ca nu iti merge bine, din contra! Ai rezultate favorabile in tot ce iti propui.

Totusi, vei fi mereu intr-o bucla de gandire si miscare, te vei simti obosita si epuizata.

Combinatia de intelepciune practica si imaginatie te poate face sa ai succes prea repede. Aceasta este presiunea cu care te confrunti. In timp ce ai parte de beneficii, simti ca acestea dispar prea repede si nu merita tot efortul tau supraomenesc.

5. Sagetatorul este ranit

Fiind unul dintre cele zodiile cu probleme la inceput de an, Sagetatorul este considerat cel mai vulnerabil semn. Cu o profunzime emotionala, Sagetatorul este predispus la deriva si la caderea in relatii toxice.

Jupiter ne va controla destinele in 2023. Este aducatoare de noroc si se numeste „Marele Benefic”, dar nu pentru toate zodiile

Pentru ca natura inflacarata a Sagetatorului si natura contemplativa a Racului (Luna Plina la inceput de ianuarie) sunt aproape opuse, tendinta Sagetatorului este de a fi impulsiv si predispus la emotii negative. Intotdeauna incearca sa obtina rezultate impresionante pentru a fi recunoscut de toata lumea, dar acestea nu-i aduc mereu satisfactie.

Ai incredere in tine si nu te lasa coplesita de gandurile negative! Vor veni si zile mai bune!

Foto: depositphotos.com