Zodiile cu care Fecioara ar putea trai o poveste de dragoste adevarata

1
De Cristina Tudor
24 aug. 2022

Fecioara este una dintre cele mai grijulii, pline de compasiune si de incredere zodii, asadar e un privilegiu pentru ceilalti sa o aiba alaturi, mai ales ca partenera de viata.

Fecioarelor le place sa ajute si sunt foarte altruiste atunci cand sunt indragostite. Un partener Fecioara se va concentra pe ceea ce este practic si va observa detaliile minore pe care altii le-ar putea rata.

Fecioara are nevoie de un partener care sa o echilibreze, deoarece poate depasi limita si poate oferi prea mult din ea insasi. A avea un partener cu trasaturi egoiste o va epuiza, deoarece va irosi prea multa energie incercand sa il schimbe.

Partenerul sau ideal trebuie sa fie matur, intelegator, un bun comunicator si rabdator

Semnul zodiacal Fecioara este logic si motivat sa fie cel mai bun. Cu toate acestea, nevoia Fecioarei de perfectiune duce la autocritica, ceea ce se va transforma in cea mai mare slabiciune a ei, deoarece o va impiedica sa-si exploreze intregul potential.

Sufletul pereche al Fecioarei o va ajuta sa-si gaseasca sentimentul de independenta in relatie, ceea ce o poate ajuta sa devina mai putin critica fata de ea insasi.

Partenerul ei trebuie sa aiba o influenta pozitiva asupra ei, astfel incat sa o poata invata sa aiba incredere in instinctele ei si sa capete stima de sine.

Construirea unei fundatii si asigurarea unui viitor sunt ambele importante pentru o Fecioara, asa ca partenerul ei trebuie sa le indeplineasca pentru a ramane impreuna pe termen lung.

Zodiile cu care Fecioara ar putea trai o poveste de dragoste adevarata. Afla care sunt:

Pesti

Pestii si Fecioarele sunt semne surori si, desi ar putea parea contradictorii, Pestii aduc un echilibru la care Fecioara tanjeste.

Fecioara va beneficia de compasiunea si grija pe care le ofera Pestii. Daca Pestii sunt maturi, spiritul lor lipsit de griji va inspira si ii va permite Fecioarei sa vada lucrurile intr-o lumina noua.

Pestii sunt un semn care va avea rabdarea necesara pentru a face fata naturii critice a Fecioarei.

Atat timp cat pot comunica cu incredere, fara a pastra secrete, Pestii si Fecioara vor fi cu adevarat suflete pereche.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.