Zodiile cu cele mai inalte standarde – mai ales atunci cand isi aleg partenerul de viata

1
De Teodora Tirca
14 iun. 2023

Daca lista ta de esecuri la prima intalnire este mai lunga decat cea cu reusite, probabil ti s-a spus de multe ori ca e cazul sa-ti cobori standardele.

Dar a avea asteptari mari nu este un lucru atat de rau – inseamna ca stii exact ce vrei si ca esti dispusa sa cauti pana gasesti exact asta, in loc sa faci compromisuri. Unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru ca au standarde mai inalte decat majoritatea, mai ales cand vine vorba de alegerea unui partener.

Michelle Bell, fondatoarea aplicatiei de astrologie Cosmic Fusion, a dezvaluit pentru Bustle ca aceste trei semne zodiacale nu si-ar putea cobori standardele chiar daca si-ar dori. Asta pentru ca sunt pregatite sa lupte pentru ce este mai bun si sa nu se multumeasca niciodata cu mai putin. In plus, nu se indoiesc de valoarea lor. Desigur, dorinta lor innascuta de perfectiune poate afecta alte aspecte ale vietii lor, cum ar fi cariera sau imaginea de sine, dar acest lucru nu le impiedica sa aiba pretentii mari de la un potential partener. Asadar, data viitoare cand cineva iti spune ca standardele tale sunt prea inalte, poti da vina pe harta ta natala – daca esti reprezentata de una dintre zodiile de mai jos.

Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile cu cele mai inalte standarde, potrivit astrologilor. Fie ca isi amenajeaza locuinta sau face un antrenament cardio de dans, Fecioara se implica total si exact asa isi doreste si de la partenerul ei. Natura ei perfectionista vine de la planeta guvernatoare   Mercur, care o impinge mereu sa ridice standardele in privinta propriei persoane, dar si a altora. „Drumul lor catre perfectiune este necrutator si vor face tot posibilul pentru a atinge idealul”, explica Bell. Insa daca esti Fecioara nu inseamna ca trebuie sa-ti lasi natura meticuloasa sa-ti puna bete-n roate. Astrologii spun ca ai mult noroc la aplicatiile de dating, asa ca iesi la intalniri daca esti single.

Balanta

Deoarece Balanta poate atrage atentia oricui, nu se va multumi niciodata cu mai putin decat merita. Ea stie ca exista cineva care ii va oferi tot ce isi doreste, si mai mult de atat. „Balantele pretuiesc echilibrul si corectitudinea, cautand parteneriate armonioase cu oameni care sunt frumosi atat la exterior, cat si la interior”, spune Bell. Nu suna rau deloc, poate ar trebui sa urmam exemplul Balantelor.

Zodia care saruta cel mai bine. Partenerii acestui nativ sunt extrem de norocosi

Capricorn

Potrivit lui Bell, Capricornii sunt „alimentati de ambitie si de o dorinta arzatoare de succes”, motiv pentru care se straduiesc sa obtina ce este mai bun in fiecare situatie. „Setandu-si obiective inalte, Capricornii sunt cunoscuti pentru determinarea lor neclintita si pentru etica de lucru puternica”, spune expertul in astrologie. „Cu Saturn ca guvernator cosmic, ei au disciplina si perseverenta necesare pentru a-si transforma visurile in realitate.” Desigur, un semn atat de motivat are nevoie de un partener care sa fie la acelasi nivel, motiv pentru care acest semn cardinal este atat de compatibil cu Fecioara. La urma urmei, ambele semne stiu ce inseamna sa ai standarde inalte.

Foto: depositphotos.com