Agenda 2019: Traieste in echilibru cu tine

agenda 2019
1
De Andreea Raicu
6 dec. 2018

Atunci cand am creat agenda, acum 4 ani, m-am gandit ca e un instrument care te ajuta sa traiesti echilibrat in toata nebunia si agitatia asta si, cumva, a venit ca o nevoie fireasca a mea. M-am gandit ca nu sunt singura care simte asta si ca sunt multi oameni care s-ar putea bucura de pe urma ei.

Impreuna cu oamenii care au crezut in mine, am reusit sa aducem acest proiect frumos la editia cu numarul 4. La prima editie, chiar si noi am ramas impresionati de cat de bine a fost primita. Ne-am bucurat ca in fiecare an numarul comenzilor a crescut. De fiecare data, cu multe luni inainte, oamenii intreabau de ea, o asteaptau si o comandau intr-un numar tot mai mare.

Anul acesta, agenda 2019 vine intr-o forma noua, cu mult mai multe intrebari si provocari care sa te ajute sa te cunosti mai bine, sa te ordonezi mai bine, sa afli care iti sunt prioritatile si ce e cu adevarat important pentru tine.

Pentru ca traim intr-o lume atat de plina, bombardati de informatii si incercand sa facem cat mai multe lucruri, in final ajungem sa fim cat se poate de obositi, extenuati, nefericiti, chiar daca reusim sa realizam multe dintre ele.

agenda 2019

Mesajele voastre m-au coplesit de fiecare data si m-au facut ca, impreuna cu echipa mea, sa gasesc energia si toate resursele sa pot sa creez si lansez acest produs in fiecare an. Voi ne-ati motivat sa fim din ce in ce mai buni.

Imi aduc aminte de un mesaj in mod special, cel al Georgianei, care mi-a spus ca agenda i-a schimbat viata.

Am fost socata sa aud asta, recunosc, dar in momentul in care am aflat motivul, am inteles: a slabit 25 de kg si a inceput sa se iubeasca, sa se accepte, sa se placa, sa fie motivata, sa se dezvolte si sa traiasca in echilibru.

Sunt oameni care mi-au spus ca au inceput sa se trezeasca mai devreme, au ajuns sa fie mai organizati, mai eficienti, mult mai atenti la ei si mult mai prezenti. Asta ma bucura enorm si ma motiveaza.

agenda 2019

Agenda te invita sa iti faci evaluari la sfarsitul fiecarei luni, sa fii mereu in contact cu tine, sa afli care sunt nevoile tale si cum te simti zi de zi. A fi in contact cu tine inseamna sa intelegi unde esti si de ce ce ai nevoie.

agenda 2019

In plus, agenda contine informatii esentiale despre nutritie, moda, homeopatie, frumusete si dezvoltare personala. Fiecare mini capitol a fost dezvoltat cu ajutorul specialistilor, iar tu vei gasi informatiile sintetizate astfel incat sa ai acces la ele zilnic.

In cazul paginilor de moda, am avut suportul stilistilor Answear, iar paginile de homeopatie nu ar fi fost posibile fara partenerul nostru, Boiron.

agenda 2019

Te astept sa descoperi agenda 2019 si sa imi spui daca iti place, cum planuiesti sa o folosesti si cum crezi ca te va ajuta.

Foto: Alexandru Rosieanu