Am lansat STARDUST, noua linie Mind and Body Collection!

1
De Andreea Raicu
15 iul. 2019

STARDUST, noua linie Mind and Body Collection, contine 12 tricouri din bumbac organic, cu mesaj personalizat, care pun in valoare personalitatea fiecarei zodii.

Am creat aceasta colectie pentru ca ne-am dorit sa facem ceva fun si relaxat, care sa starneasca amuzamentul atat al nostru, cat si al celor din jur. Cred ca atunci cand porti un tricou care vorbeste despre tine prin intermediul zodiei, e un bun start de conversatie cu cei cu care intri in contact.

Prin aceste tricouri, am vrut sa ne punem in valoare calitatile si sa spunem ca nu suntem intotdeauna asa cum isi imagineaza oamenii ca suntem atunci cand aud ca ne-am nascut intr-o anumita zodie sau alta.

Procesul de creatie a fost unul lung, pentru ca ne-am dorit sa luam feedback direct de la purtatorii zodiilor: am stat si am intrebat fiecare membru din redactie ce il caracterizeaza, ce-i place, ce nu-i place, cum se vede si care sunt cele mai mari stereotipuri in legatura cu zodia sa.

Descopera STARDUST, noua linie Mind and Body Collection, pe shop.andreearaicu.ro! 

Intotdeauna m-a amuzat sa-mi verific horoscopul si recunosc ca citesc constant de la cele mai serioase previziuni, pana la cele mai amuzante. Oricat de pueril ar parea tot acest univers astrologic pentru unii si oricat de haioase sunt de cele mai multe ori  titlurile articolelor cu si despre zodii, le citesc pentru ca ma amuza si de multe ori ma si regasesc intr-o mai mica sau mai mare masura.

Ca mai toata lumea, mi-am facut astrograma si stiu foarte bine ce ma defineste si ce nu. Sunt unele lucruri la care sunt atenta si de care tin cont. Dar, bineinteles, fara sa le duc la extreme.

In plus, pentru ca de-a lungul timpului am intalnit persoane din aceeasi zodie cu mine si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca au aceleasi trasaturi ca si mine sau acelasi comportament in anumite situatii, bineinteles ca am inceput sa cred ca nu e chiar apa de ploaie toata treaba cu astrologia.

Descopera tricoul cu zodia ta si vezi ce mesaj am pregatit pentru tine!

Si, ca orice om, ori de care ori aveam o experienta neplacuta cu cineva, intotdeauna imi ziceam, „Nu, nu mai vreau sa am o relatie cu oameni din zodia respectiva”. Bineinteles ca era ceva aruncat la nervi si de care nu tineam cont in viitor.

In mod evident, fiecare zodie are trasaturile ei, trasaturi de care se bucura mai mult sau mai putin. De exemplu, in cazul meu, ma bucur de faptul ca imi spun oamenii si stiu ca sunt empatica, sunt creativa, sunt intr-o zona care tine foarte mult de lucrurile sufletului si de emotii. In acelasi timp, ori de care ori ma intalnesc cu cineva si ma intreaba ce zodie sunt si ii spun ca sunt Rac, imi spune, „Ah, tu esti foarte, foarte sensibila.”

Fiecare zodie are trasaturi care o definesc, dar asta nu inseamna ca ele sunt ca o stampila pe care o purtam in spate si nu ne putem schimba. Suntem diferiti si fiecare zodie e diferita, ca sa nu mai zic ca lucrurile se schimba atunci cand iei in calcul si ascendentul. In plus, suntem diferiti ca persoane si bineinteles ca avem trasaturi care se formeaza si in functie de experienta, de educatie si de tot ceea ce am trait.

Abia astept sa-mi spuneti cum vi se pare colectia si daca am nimerit trasaturile corecte pentru zodiile voastre!

Gaseste-ti tricoul si poarta-l cu mandrie!

Design si concept: Julien Britnic & Bogdan Petcu

Foto: Alex Rosieanu