Cadoul perfect de sarbatori pentru orice beauty addict

FOREO LUNA 3
1
De Andreea Raicu
18 dec. 2019

Cu toate avem acea prietena, colega sau ruda care e obsedata de beauty si e mereu la curent cu tot ce apare nou. Cand vin sarbatorile, stii ca trebuie sa-i iei un cadou din aceasta zona, dar ce, mai exact?

O crema nou lansata, o noua paleta de farduri de ochi, un parfum!? Te poti pierde cu usurinta in multitudinea de optiuni, asa ca m-am gandit sa te ajut.

Hai sa disecam un pic problema. Care e cea mai mare dorinta a fiecarei femei? Sa aiba un ten frumos, curat si sanatos, pe care orice tip de machiaj sa arate intotdeauna bine. Sau, si mai bine, care sa nu necesite aproape deloc machiaj.

Personal, pe langa produsele potrivite de skincare, eu ma bazez pe un gadget care mi-a devenit aproape indispensabil in rutina de zi cu zi si pe care l-am daruit deja mai multor prietene in ultimii ani in perioada sarbatorilor si nu numai. Daca imi urmariti blogul si paginile de social media, probabil ca ati ghicit deja ca e vorba de FOREO.

Am tot povestit despre el de-a lungul timpului.

Ca sa ma asigur ca rutina mea de frumusete functioneaza asa cum trebuie si toate ingredientele alea minunate din creme patrund bine in piele, procesul de curatare al pielii se bazeaza intotdeauna pe dispozitivul de curatare faciala FOREO – am testat toate variantele lansate pana in prezent si am fost impresionata de fiecare in parte. De fapt, un motiv important pentru care ador FOREO este ca vine constant cu imbunatatiri si functii noi.

In prezent sunt dependenta de FOREO LUNA 3 – sunt sigura ca m-ati vazut folosindu-l in story-urile si postarile de pe Instagram – pentru ca duce ideea de curatare si ingrijire personalizata la un cu totul alt nivel. Mi-a imbunatatit enorm tenul in toata aceasta perioada de cand il am alaturi: pe langa faptul ca asigura o curatare in profunzime a porilor (perii din silicon sunt mai fini decat ai predecesorilor sai si directioneaza 8000 de pulsatii pe minut pentru a elimina eficient impuritatile, sebumul si resturile de machiaj), ajuta la imbunatatirea texturii pielii si confera o luminozitate aparte.

Imi place si faptul ca device-ul vine la pachet cu o aplicatie ce te ajuta sa-ti personalizezi programul de curatare in functie de nevoile speciale ale tenului tau, dar si de cum se simte acesta in momentul respectiv – poate mai uscat decat de obicei sau, dimpotriva, mai incarcat.

In plus, pe langa curatarea de exceptie, vine la pachet si cu un sistem de masaj facial antiimbatranire special creat pentru a diminua imperfectiunile pielii si a preveni problemele asociate cu trecerea timpului – riduri si linii fine de expresie. Deci, daca va intrebati cum de imi “permit” sa folosesc mai putin machiaj, FOREO LUNA 3 este responsabil: tenul arata atat de bine ca nu ma mai indur sa-l acopar cu prea mult fond de ten.

Eu il folosesc dimineata si seara dupa ce ma demachiez.

Imi place ca e waterproof si pot sa-l iau usor cu mine in dus, scurtand astfel timpul petrecut in baie. Poti alege orice tip de lotiune de curatare – eu de obicei apelez la ce am prin casa in acel moment, fie ca e o spuma, un gel sau o crema. 

Un alt truc: eu am ales varianta mini, pentru ca are dimensiunea perfecta si-l pot lua cu usurinta cu mine oriunde – la sala, in vacanta – astfel incat sa ma bucur de ten perfect in orice zi si in orice loc m-as afla.

E un gadget pe care merita sa-l lasi sub brad pentru prietena ta cea mai buna sau, de ce nu, pentru tine, daca n-ai apucat inca sa-l testezi.

Foto: Arhiva personala