Asteptarea a luat sfarsit! Noua mea colectie de rochii e acum pe shop!

1
De Andreea Raicu
10 dec. 2019

In urma cu un an si jumatate, cand am relansat singura noul business, mi-am propus  sa ma axez pe dezvoltare personala si sa nu mai continui colectia de haine, dar se pare ca universul a avut alte planuri pentru mine.

De-a lungul timpului, viata m-a invatat sa imi fac niste planuri, dar sa nu ma atasez prea tare de ele, ci sa fiu atenta la semnele si indicatiile de schimbare pe care mi le ofera existenta si sa ma ghidez dupa ele.

Click aici pentru a descoperi noua mea colectie capsula de rochii

Mi-am dedicat ultimii ani din viata unei calatorii interioare care m-a ajutat sa imi schimb perspectiva asupra vietii si mi-am dorit sa impart cu voi, comunitatea mea, prin intermediul programelor de dezvoltare personala pe care le-am creat, cat mai multe din experientele mele si din tot ce am invatat.

Cu toate ca produsele noastre din aceasta zona au fost primite cu mare bucurie, zilnic am primit cel putin un mesaj in social media in care eram intrebata de rochii si de momentul in care le voi relansa.

Pe strada, oamenii ma intrebau acelasi lucru.

Ca sa nu mai spun de prieteni, care isi manifestau regretul in urma deciziei mele de a nu mai face rochii.

Am spus “nu” pentru ca parea un capitol incheiat din viata mea, la care nu voiam sa ma mai intorc, pe de-o parte pentru ca deja munceam foarte mult iar programul meu era extrem de plin, dar si pentru ca ceea ce faceam acum ma implinea enorm si imi aducea o mare bucurie.

Pana intr-o zi, cand am decis ca nu mai pot ignora semnele care apareau practic in fiecare zi, fara exceptie, si am decis sa fiu deschisa ideii de a lansa o noua colectie de haine.

Asa ca in cateva zile deja am facut un plan, am creat modele, am ales materialele si am gasit tot ce aveam nevoie pentru lansarea unei colectii noi.

Era incredibil cum se intampla totul.

A fost o decizie luata intr-o secunda, dar care imi dadea energia pe care nu o mai simtisem de mult timp. Bucuria de a ma juca cu materialele a fost mai mare decat stresul si situatiile complicate cu care m-am confruntat atat eu, cat si echipa cu care am lucrat in fiecare zi.

Am muncit mult? Mai mult decat mi-am imaginat – zi lumina si uneori si noaptea. Poate ca intr-o zi va voi povesti prin ce am trecut prin perioada aceasta nebuna, lucruri la care nu m-as fi gandit niciodata, dar a fost o experienta incredibila.

A fost greu? Da.

Dar de aici am invatat sa nu renunt atunci cand stiu ce vreau mai mult ca niciodata.

Stiam ca voi aduce bucurie multor femei din comunitatea mea cu vestea ca voi lansa o noua colectie de haine. Mi-am dorit sa iti pot face un cadou de sarbatori de care sa te bucuri, care sa te ajute sa te simti feminina si increzatoare in tine, pentru ca aceasta este dorinta din spatele colectiei de haine Andreea Raicu.

Le-am creat cu dragoste si bucurie pentru fiecare dintre voi, pentru momentele importante din aceasta perioada. Este o colectie capsula pentru sarbatori, in care vei gasi tinute pentru birou, dar si rochii de seara pentru petrecerile de Craciun si Revelion.

De abia astept sa imi spui cum ti se par.

Foto: Alex Rosieanu