In iunie m-am indragostit de doua ori: de un oras si de un gadget

1
De Andreea Raicu
22 iun. 2023

Am un nou oras preferat in lista: Madridul! Si o noua “jucarie” pentru care am facut o adevarata obsesie: telefonul motorola razr 40 ultra. Iti explic imediat de ce.

Pe 1 iunie, la invitatia celor de la Motorola, am dat o fuga pana la Madrid pentru a fi prezenta la lansarea noului motorola razr 40 ultra. Nici ca se putea sa-mi fac un dublu-cadou mai frumos de Ziua Copilului (da, da, in suflet ramanem mereu copii, sau cel putin asa ar trebui). Pe de-o parte am descoperit un oras care m-a lasat efectiv cu gura cascata, iar pe de alta parte am avut parte de o dragoste la prima tastare cu motorola razr 40 ultra.

Ce-mi place cel mai mult la acest telefon este ca ai parte si de tehnologie avansata, inovatoare, dar si de puncte in plus la capitolul design chic. Fiind creat in colaborare cu Pantone, nu e de mirare ca cele 3 culori disponibile – Viva Magenta, Glacier Blue si Infinite Black – sunt cu adevarat spectaculoase. Pe mine m-au intuit perfect atunci cand mi-au daruit varianta Viva Magenta, dar sa nu credeti ca doar asta m-a facut sa-l iubesc. Hei, nu e asa de simplu sa ajungi la inima mea, sa stii 😉 Sunt pretentioasa, mai ales la gadget-uri.

In timpul evenimentului de lansare de la Palacio de Cristal din Madrid, am avut sansa sa interactionez cu expertii si reprezentantii Motorola, care mi-au oferit informatii detaliate despre tehnologia inovatoare din spatele acestui telefon extraordinar. Am avut ocazia sa-l testez si sa-i explorez potentialul nelimitat astfel incat sa vin pregatita la voi cu un review detaliat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu)

Motivul numarul 1 pentru care nu ma mai satur sa-l recomand prietenelor mele este display-ul secundar: este cel mai mare, rapid si cu cea mai mare rezolutie de pe un telefon pliabil. Poti vedea cine te suna, iti poti face poze si poti raspunde la mesaje fara sa fie nevoie sa deschizi telefonul.

Pe locul doi pentru mine trebuie sa fie functia Flex View, care-i permite telefonului sa stea singur in ce unghi vrei tu sa-l pui. Ce inseamna asta? Ca nu mai ai nevoie de stativ sau trepied pentru fotografii de grup sau selfie-uri. Perfect! Pentru ca asta inseamna ca nu trebuie sa-mi mai bat la cap prietenii sa-mi faca poze – eu si razr-ul meu ne descurcam singuri, thank you very much!

Si la capitolul camere sta foarte foarte bine, multumita obiectivului Ultrawide si Macro Vision de 13 MP, dar si tehnologiei Quad Pixel a camerei frontale de 32 MP. Dupa atatia ani in televiziune, pentru mine calitatea fotografiilor si clipurilor video este extrem de importanta, iar ce am obtinut cu motorola razr 40 ultra m-a surprins extrem de placut.

Si ca tot suntem la capitolul lucruri care m-au surprins placut, nu pot sa inchei fara sa vorbesc un pic de al doilea “coup de foudre” pe care l-am trait in aceasta mini-excursie. Madridul mi-a furat inima. De fapt nu mi-a furat-o, ca i-am daruit-o eu cu buna stiinta. Nu-mi vine sa cred ca abia acum i-am trecut pragul pentru prima data, dar in mod clar va deveni o destinatie constanta in viata mea.

Am adorat sa ma pierd in muzeele sale, energia sa vibranta si gastronomia indubitabil inconfundabila m-au cucerit, m-am simtit ca acasa pe aleile din Parque del Retiro. Inarmata cu noul razr 40 ultra, nu ma mai saturam sa pozez si sa filmez toate locurile pe care le vizitam. Ii sunt recunoscatoare acestei jucarii chic pentru ca m-a ajutat sa surprind atat de clar si de fidel magia acestui oras atat de fain, pe care abia astept sa-l revad. Mi-a ramas gandul la micuta brutarie gluten-free de langa hotelul unde am stat, la cafeneaua unde am savurat un matcha latte bine-meritat dupa o plimbare lunga pe stradutele din centru, inarmata doar cu Google Maps si balerini confortabili, la terasa restaurantului Aarde, la cocktailul savurat la Amazonico… si lista ar putea continua pana maine.

Daca ati fost ca mine si dintr-un motiv sau altul n-ati reusit sa ajungeti in Madrid, reparati imediat aceasta grava eroare. Sunt sigura ca o sa va impresioneze.

Foto: Arhiva personala